Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Στις 18/9 ο Π. Φύσσας δολοφονήθηκε από μαχαιριά χρυσαυγίτη υπό το βλεμμα των μπάτσων. Ως άμεση απάντηση στη φασιστική βία χιλιάδες κόσμου βγήκε στους δρόμους σε όλη την χώρα, με επίκεντρο τον τόπο της δολοφονίας στο Κερατσίνι. Εκεί η κρατική καταστολή, με σκοπό να διαλύσει την πορεία, έπνιξε την περιοχή με χημικά και έστειλε δεκάδες διαδηλωτές στα νοσοκομεία βαριά τραυματισμένους.

Η συνήθης τακτική των ΜΑΤ να εκτοξεύουν σε ευθεία βολή ασφυξιογόνα και κρότου λάμψης, είχε σαν αποτέλεσμα αυτή τη φορά να χτυπηθεί ένας διαδηλωτής στο μάτι και να χάσει την όρασή του.


Όσο οξύνεται η κριση και οσο μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας αντιδρούν και αντιστέκονται, βλέπουμε ότι αναβαθμίζεται και η βία του κράτους και του παρακράτους. Γιατί στην ουσία απότελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δεν σωπαινουμε, υψωνουμε τις φωνές μας ενάντια σε αυτή την βαρβαρότητα αλλά και ενάντια στην υποκρισία όσων εξισώσουν την βία και τα μαχαιρια των φασιστών, με την δράσηαυτών που εμπρακτα και μαχητικά αντιστέκονται στον ολοκληρωτισμό και την εκμετάλλευση. Δίπλα σ' αυτους αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο και στεκόμαστε αλληλέγγυοι όταν χτυπιούνται, διώκονται, φυλακίζονται.

«...όταν έχουμε τα κεφάλια μας ψηλά

πάντα θα μας ρίχνουν μια σφαίρα,

για να τα κατεβάζουμε, αν τα

ξανασηκώσουμε έχουμε νικήσει!»

Για την οικονομικη ενίσχυση του Γαβριηλ Α. που έχασε το δεξί του μάτι απο την επίθεση των ΜΑΤ.

Γήπεδο Παλλήνης

(δίπλα στο σταθμό του μετρό)
Ωρα: 19.00


IndicoPirates CityToξικά ΑπόβληταSpinnersSpectacular Bastards

αντιφασίστριες/ες Αν. Αττικής, αντιφασιστικό δίκτυο στα ΒΑ

- ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΡΕΦΕΙ -

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου