Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»: Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ


ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΨΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ

  Περί τα μέσα Οκτωβρίου 2013, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων στην 4η-5η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη έλαβαν ειδοποιήσεις για την καταβολή της α' δόσης της εισφοράς σε χρήμα, ως παρεπόμενη ενέργεια της κύρωσης της πράξης εφαρμογής.
Είναι τυχαίο ότι το θυμήθηκε τώρα που όλος ο λαός αντιμετωπίζει τη λαίλαπα των μνημονιακών φόρων ενάντια στην ιδιοκτησία, που μοναδικό σκοπό έχουν την οικονομική εξαθλίωσή του; Ο «προστάτης του λαού» και σφόδρα «αντιμνημονιακός» κος Μεθενίτης έδρασε πάλι κατά την προσφιλή του μέθοδο «διαίρει και βασίλευε», αποφασίζοντας ξαφνικά να βεβαιώσει τις οφειλόμενες εισφορές. Ταυτόχρονα, όρισε ασφυκτική προθεσμία ελάχιστων ημερών για την καταβολή της πρώτης δόσης, απειλώντας με πρόστιμα και προσαυξήσεις, φέρνοντας έτσι σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες στις συγκεκριμένες γειτονιές.
Η απόφαση αυτή είναι ευθύνη αποκλειστικά του κ. Μεθενίτη. Αποδεικνύει δε περίτρανα την ανικανότητα, την προχειρότητα και την εμπάθεια που τον διακρίνει, καθώς οδηγεί στο διχασμό και στην οικονομική απόγνωση εκατοντάδες συμπολίτες μας.
Κύριε Μεθενίτη, αν συμβουλευόσασταν οποιονδήποτε έγκριτο νομικό, δεν θα διαπράττατε τέτοιο ατόπημα. Προς τί η σπουδή για να μαζέψετε χρήματα τόσο άμεσα; Μήπως επειδή ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανακάλυψε την «τρύπα» των περίπου 270.000€ στο ταμείο της ΚΔΕΜ; Μήπως επειδή δεν καταφέρνετε να δανειστείτε, όπως σκοπεύατε, το ποσό των 300.000€ για την ολοκλήρωση των συνδέσεων με την αποχέτευση στο Μαρκόπουλο; Μήπως κάτι άλλο;
Όπως και να έχει, οφείλετε εξηγήσεις κ. Μεθενίτη. Απαιτούμε λοιπόν:
 

  • ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
  • ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Δεν μπορείτε να καλύψετε την ανεπάρκεια και την ανικανότητά σας επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου.
Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας γιατί και η συγγνώμη που αναγκαστήκατε να ζητήσετε με τη δεύτερη ανακοίνωση υποκριτική και λειψή ήταν.



Πόρτο Ράφτη, 24/10/2013

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.dynami-elpidas.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york