Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τι γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής για τις περίεργες προσλήψεις της ΜΚΟ στους δήμους Παλλήνης και Αγ.Παρασκευής...

«Σκάνδαλο στη βαθμολόγηση» ατόμων για το πρόγραμμα «ΔΡΑΣ.Ε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» , στο Δήμο Αγ. Παρασκευής , στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ , καταγγέλλει η παράταξη « ΝΙΚΗ» του Γιάννη Σταθόπουλου και κατηγορεί το Δήμαρχο , κ. Ζορμπά ότι « σιωπά».

« Έχει πλέον αποδειχθεί από πολλές πλευρές (παρεμβάσεις Δημ. Συμβούλου Αγ. Παρασκευής Μιχ. Γαβρά και αντιδράσεις Αντιπροέδρου Δημ. Συμβουλίου Παλλήνης) ότι η επιλογή προσωπικού για το πρόγραμμα «ΔΡΑΣ.Ε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ έγινε με διαβλητό τρόπο, διότι δόθηκε μεγαλύτερη βαθμολόγηση στη συνέντευξη όπως και στα προσωπικά χαρακτηριστικά (προετοιμασία φακέλου, εικόνα βιογραφικού) από ότι στα αντικειμενικά κριτήρια, δηλ. Πτυχίο, Μεταπτυχιακές σπουδές, Γνώση ξένης γλώσσας και χρήση Η/Υ. Με αυτό τον τρόπο, άλλαξε η αντικειμενική σειρά κατάταξης των υποψηφίων με την υποκειμενικότητα της συνέντευξης» , αναφέρει χαρακτηριστικά σ΄ ανακοίνωσή της .

Και επισημαίνει ότι « στον τρόπο που διενήργησε το διαγωνισμό η ΜΚΟ, ο (λαλίστατος κατά τα άλλα) Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής σιωπά, ως να μην συμβαίνει τίποτα».

Η « ΝΙΚΗ για την Αγ. Παρασκευή » απαιτεί « την επαναφορά της νομιμότητας και του αδιάβλητου της όλης διαδικασίας. Η ηθική και η διαφάνεια στις προσλήψεις δεν είναι λάστιχα που τα τεντώνουμε ανάλογα με επιθυμίες» , τονίζει .

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Σοβαρά ερωτήματα για τις 13 προσλήψεις στον Δήμο Παλλήνης από τη ΜΚΟ ΔΡΑΣ.Ε.!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york