Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Αχαρναί: Μεγάλη η ανταπόκριση ηλικιωμένων στην γιορτή των ΚΑΠΗ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των ηλικιωμένων στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Φροντίδα, για τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας, τιμώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολίδης όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 600 ηλικιωμένοι από όλα τα ΚΑΠΗ της περιοχής.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο Σύλλογος Κρητών με την προσωπική συμβολή του Προέδρου του Μανώλη Μανιδάκη, μαγείρεψε κρέας και γαμοπίλαφο για όλους τους παρευρισκόμενους!

Μάλιστα η ΔΗΦΑ ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Κρητών για την καθοριστική συμμετοχή του στην εκδήλωση. 

Οι εργαζόμενοι της ΔΗΦΑ καλωσόρισαν έναν έναν τους ηλικιωμένους προσφέροντας τους ένα ποτήρι γλυκό κρασί και ένα λουλούδι σε κάθε κυρία.

Μουσικά η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ και στο τραγούδι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ο Νίκος Μπουρνέλης, η Μαρίνα Μανωλακου και ο Θάνος Ευταξίας.

Χόρεψαν λοιπόν και γλέντησαν όλοι δημιουργώντας πολλούς και μεγάλους κύκλους!

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Ντούρος και ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Π. Αναγνωστόπουλος τόνισαν ότι οι δομές αυτές, όπως τα ΚΑΠΗ, αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων, αλλά ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αφήσει καμία κοινωνική δομή χωρίς στήριξη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Κική Σαββίδη, Σπύρος Βρεττός, Νίκος Ξαγοράρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας κ. Κατσανδρής ο επικεφαλής παράταξης κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γκίκας.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york