Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία στο Μενίδι

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς η δολοφονία 31χρονου υπηκόου Αλβανίας που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο Μενίδι. Δράστης είναι ένας 30χρονος ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και κατηγορείται ότι πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έθαψε τη σορό σε οικόπεδο κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είχε ενημερώσει για την διάπραξη του εγκλήματος 35χρονο φίλο του αστυνομικό, ο οποίος δεν ανέφερε, ως όφειλε, την παραπάνω πράξη σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. και για το λόγο αυτό συνελήφθη ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός υποστήριξε στους συναδέλφους του πως νόμιζε ότι ο 30χρονος «του έκανε πλάκα» λέγοντάς του ότι έχει σκοτώσει κάποιον και για αυτό δεν το ανέφερε.

Για το θύμα είχε δηλωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Μελισσίων, εξαφάνιση, από τον αδελφό του, ο οποίος ανέφερε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου το θύμα είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του, από την οικία που διαμένουν στα Μελίσσια, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί το πρωί στις 27 Σεπτεμβρίου στις Αχαρνές, έχοντας όμως υποστεί αλλαγή του χρώματος, αντικατάσταση των τροχών και μεταβολή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης είχε ραντεβού με το θύμα, στις 24 Σεπτεμβρίου στην οικία του στις Αχαρνές, προκειμένου να του παραδώσει χρήματα, που του όφειλε από πώληση αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 31χρονο αλλοδαπό στο κεφάλι και τον σκότωσε. Στη συνέχεια τύλιξε με σεντόνια και κουβέρτες το πτώμα και το μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, όπου το έθαψε.

Μετά την ομολογία του ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς και τους υπέδειξε το σημείο της ταφής.

Το πρωί στις 23 Οκτωβρίου παρουσία ιατροδικαστή και εισαγγελέα έγινε εκσκαφή στο συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο και είχε χτυπηθεί από κοντινή απόσταση στο πίσω και αριστερό μέρος του κεφαλιού του.

Όπως διαπιστώθηκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι μια κυνηγετική καραμπίνα, που κατείχε παράνομα ο δράστης και η οποία βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατηγορούμενοι, ο 30χρονος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων και ο 35χρονος αστυνομικός για υπόθαλψη εγκληματία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york