Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τελετή Αγιασμού έναρξης έργου αντιπλημμυρικής θωράκισης Δήμου Παιανίας (Φωτογραφίες)


Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού για το ξεκίνημα του έργου της Αντιπλημμυρικής Θωράκισης του Δήμου Παιανίαςστη συμβολή των οδών Όθωνος Χούντα και Επισκοπής παρουσία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Γ. Δάβαρη και πολλών εκλεκτών καλεσμένων.

Πρόκειται για τη δεύτερη και τελική φάση του έργου απορροής των ομβρίων υδάτων του Δήμου Παιανίας η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή ενός δικτύουτοπικών αγωγών που θα συνδέονται με τον κεντρικό αγωγό, ο οποίος αποτέλεσε το αντικείμενο των εργασιών της πρώτης φάσης που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

Το συγκεκριμένο έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Παιανίας θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πλημμύρων και των επακόλουθων ζημιών, ανακουφίζοντας περισσότερους από 26.000 δημότες και 170 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Παιανία.

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 27.050.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013/Π.Δ.Ε.

Ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης στη σύντομη ομιλία του είπε:«Με αυτή τη σεμνή τελετή θέλουμε να εγκαινιάσουμε ένα έργο πνοής που θαθωρακίσει την πόλη της Παιανίας από τις πλημμύρες. Θέλω να ευχαριστήσωθερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, την Αντιπεριφερειάρχη κα Χρυσάνθη Κισκήρα, τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Ασπρουλάκη και τη Προϊσταμένη κα Αφρατέου, την Ανάδοχο Εταιρία, καθώς και όλους τους συντελεστές και τεχνικούς της εταιρίας αλλά και του Δήμου μας. Εύχομαι να είναι καλορίζικο το νέο μας έργο καλή δύναμη και να είμαστε πάλι όλοι εδώ να εγκαινιάσουμε την ολοκλήρωση του έργου».

Στην τελετή παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, οΠρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Δάβαρης, οι Αντιδήμαρχοι κα Καίτη Ανδρέου, κ. Σταύρος Δάβαρης, κ. Ιωάννης Μπράμος και κ. Σταύρος Θανάσης, σύσσωμο το Δημοτικό και Τοπικό Συμβούλιο Παιανίας, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Ασπρουλάκης και η Προϊσταμένη κα Αφρατέου, Φορείς και Σύλλογοι της Παιανίας, ο κ. Κυριάκος Χρυσοχόος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Αναδόχου Εταιρίας Cyfield-Nemesiso κ.Νικόλαος Νικολάου ο Δ/ντης του Έργου και ο Δ/ντης Κατασκευών κ. Απόστολος Κατσάνος.



1 σχόλια:

Unknown είπε...

Μην το πάρει πάνω τους οι τωρινή αυτοδιοίκηση γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην το ξεκίνησαν καν αυτοί αλλά οι προηγούμενοι διοικούντες του τόπου, γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα για να κάνεις κάτι θες πολλά χρόνια για εγκριθεί το έργο, να δοθούν τα λεφτά, να υπογράψουν και πάει λέγοντας. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york