Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Προγράμματα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», που τόσο ζεστά αγκάλιασαν πέρυσι οι πολίτες!



Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», με μεγάλη χαρά,ανακοινώνουν την έναρξη των προγραμμάτων «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», για δεύτερη συνεχή χρονιά!

 

Η τεράστια ανταπόκριση που έτυχε πέρυσι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, αποτέλεσε για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα, αλλά και δέσμευση, για τη συνέχισή τους, προκειμένου ΟΛΟΙ οι δημότες, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού της αρεσκείας τους, με το ελάχιστο δυνατό αντίτιμο, της τάξεως των πέντε (5) Ευρώ το μήνα!

 

Υπενθυμίζουμε ότι, τα τμήματα απευθύνονται σε όλους τους δημότες και μόνιμους κατοίκους Δήμου Μαρκοπούλου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται γιαπληροφορίες, στο τηλέφωνο 22990-20140, καθημερινά, από 9:00 το πρωί έως 1:00το μεσημέρι, στην κα Δέσποινα Σταυρουλάκη.

 

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν καθημερινά:

Στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, 1ος όροφος,

9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.

Τηλ: 22990-20140.

Στον Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη, στην θέση Βουρλέζα, Πόρτο Ράφτη,

5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Τηλ: 22990-78015.

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Κέντρο, στην οδό Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο,

5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Τηλ: 22990-49393.

 

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει σταθερά και πιστά να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, όσον αφορά σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, πιστεύοντας ακράδαντα πως η μοναδική ίσως αντίδραση, στη γενικευμένη κρίση αξιών που βιώνει ο τόπος μας, είναι οι δράσεις συλλογικού – κοινωνικού χαρακτήρα, που ως στόχο έχουν την ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην ψυχαγωγία.

 

Η περσινή μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, στα Προγράμματα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», καθώς πλησιάσαμε τις χίλιες (1.000) αιτήσεις συμμετοχής, αποτέλεσε έμπρακτη απόδειξη της ανάγκης που έχει ο κόσμος να ξεφύγει από την τετριμμένη καθημερινότητα, περνώντας δημιουργικά το χρόνο του, αλλά οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, δεν του αφήνουν το περιθώριο για τέτοιου είδους έξοδα «πολυτελείας».

 

Η Δημοτική Αρχή, έρχεται να απαντήσει πως ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός, είναι όντως για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, γι’ αυτό και σας καλεί να στηρίξετε και φέτος τα Προγράμματα, επενδύοντας στον εαυτό σας!

 

Τα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος, είναι τα εξής:

 

Προσχολική Αγωγή

Μουσικοκινητική Αγωγή

Ρυθμική Γυμναστική

Ενόργανη Γυμναστική

Προσαρμοσμένη Ειδική Αγωγή

Γενική Γυμναστική για Παιδιά

Ελληνικοί Χοροί

Pilates

Αεροβική

Super Pro Κοιλιακών

Γενική Γυμναστική για Γυναίκες

Άσκηση για την τρίτη Ηλικία

Ελληνικοί Χοροί για την τρίτη Ηλικία

Χορωδία για Παιδιά

Χορωδία για Ενήλικες

Ζωγραφική

Σκάκι

Φιλαρμονική

 

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, οπότε σπεύσατε για τις εγγραφές σας, από Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου!

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york