Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καλαντζής σε Ζούτσο: Εγώ προσωπικά θα σε ρίξω από την καρεκλίτσα, που τόσο αγαπάς



Με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής ασκεί δριμεία επίθεση εναντίον του δημάρχου Θ.Ζούτσου, με τίτλο ''συστημένο'' ανεβάζοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Η μετωπική σύγκρουση Ζούτσου-Καλαντζή δείχνει ότι οι επόμενοι μήνες θα έχουν έντονο προεκλογικό χρώμα, με αντιπαραθέσεις σε όλα τα επίπεδα, καθώς ο Ν.Καλαντζής φαίνεται να ''ενοχλεί'' τον Θ.Ζούτσο με τις κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα στο Γέρακα, σε μια περιοχή που αποτελεί βασική δεξαμενή ψήφων του σημερινού δημάρχου Παλλήνης.


Δείτε αναλυτικά το "Συστημένο" του κου Καλαντζή στο Δήμαρχο


Συστημένο προς δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, με αφορμή κάποια πράγματα που φθάνουν στ'αυτιά μου: Το ότι είσαι πολύ ''μικρός'' σε όλα, είναι γνωστό εδώ και χρόνια στην περιοχή, αλλά και έξω από αυτήν, αλλά να γνωρίζεις ότι εγώ προσωπικά θα σε ρίξω από την καρεκλίτσα σου, που τόσο αγαπάς, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον τρόπο. 

Η Δικαιοσύνη και οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης ''δεν πιάνονται'' όπως θα'θελες. Θα σου έρθει το ''χαρτάκι''..

Και κάτι ακόμη, να ξέρεις ότι δεν είμαι ούτε ''κωλοτούμπας'' πουαπό αντίπαλός σου, γίνομαι συνεργάτης σου και κυρίως ούτε κάνω αντιπολίτευση με 'γελάκια και χεράκια' μαζί σου μπροστά στον κόσμο, για να μειώνεις πονηρά τον αντίπαλό σου...Αυτά σε άλλον...


Εξάλλου ένα πτυχίο έχεις, ''πούλα το'' εκεί που μπορείς και πιάνει, όχι εδώ...


Αυτά προς το παρόν...


http://pallinipress.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6462.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york