Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο στίβος πάει… πλατεία! Αγώνας ύψους στην Παλλήνη και στο Γέρακα την Κυριακή 29/9


Από http://pallinipress.blogspot.gr


Η Αθλητική Ενωση Μεσογείων Αμεινίας «Ο Παλληνεύς» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής διοργανώνει λαϊκό αγώνα άλματος σε ύψος την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη έξω από το 1ο δημοτικό και στις 17.00 στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.

Μία νέα προσπάθεια, ένα νέο αθλητικό γεγονός έξω από τα συνηθισμένα, όπου οι διοργανωτές ελπίζουν να γνωστοποιήσουν το άθλημα σε ακόμη ευρύτερο κοινό και να τους καλέσουν και εντός σταδίου να δραστηριοποιηθούν.

Συμμετοχή – διασκέδαση – προσπάθεια – βελτίωση το σύνθημά μας και όλοι είσαστε καλεσμένοι.

Φθινόπωρο λοιπόν, και ο «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ» εκτός από τον παραπάνω αγώνα θα διοργανώσει επίσης, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο στάδιο Παλλήνης αγώνα προσέλκυσης νεαρών αθλητών στιβου από τις γειτονικές περιοχές, αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί για 18η συνεχή χρονιά την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο στάδιο Παλλήνης θα γίνει διασωματειακή ημερίδα με αθλητικά παιχνίδια στίβου μεταξύ των αθλητών του ΑΜΕΙΝΙΑ και του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανωμάλου δρόμου στην λεωφόρο Μαραθώνος παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york