Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Δύναμη Ελπίδας: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» …ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!!! Νο 2 Ο κ. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ 27.000 ΕΥΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ


Ακόμα «δεν κάθισε η σκόνη» από το σκάνδαλο των επιπλέον 1.023.814 που αποφάσισε να δώσει ο κος Μεθενίτης στον κο Κόκκινο, και άλλη μια ιστορία τρέλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας:

Ο «προστάτης» των εργαζομένων κος Μεθενίτης αποφάσισε να υπογράψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρία για την ενοικίαση δώδεκα (12) εργαζομένων στο Δήμο μας και για διάστημα ενός έτους. Με τη δικαιολογία της απαγόρευσης των προσλήψεων μεθοδεύει την εισαγωγή νέων αντιλήψεων και σχέσεων για την έννοια της εργασίας στο Δήμο μας, ταυτόχρονα επιβαρύνοντας τρομακτικά το ταμείο του.

Το κόστος του όλου «εγχειρήματος» ανέρχεται στις 320.500€!!! Με μια απλή αναγωγή θα διαπιστώσει κανείς πως το ετήσιο κόστος για κάθε εργαζόμενο (εργάτες καθαριότητας και γενικών καθηκόντων) θα ανέλθει στα 27.000€ περίπου!!!

Προφανώς, ως «καλό παιδί» της μνημονιακής κυβέρνησης από την οποία έλαβε με προσωπικό «αγώνα» - όπως διατείνεται και υπερηφανεύεται γι' αυτό και μεπαραποίηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου σχεδόν 12 εκατ. ευρώ,τώρα είναι από τους πρώτους που εφαρμόζει τις μνημονιακές πολιτικές της ενοικίασης εργαζομένων και στο Δήμο μας. Οι γελοιότητες που ακούστηκαν από τον κ. Μεθενίτη στο συμβούλιο πως θα είναι για το καλό των εργαζομένων του Δήμου μας διότι έτσι θα καταφέρουν και αυτοί να ξεκουραστούν και να πάρουν τις άδειές τους(!), μόνο ως τέτοιες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι κάθετα αντίθετη στην πολιτική της ενοικίασης εργαζομένων στο Δήμο μας και αντιπρότεινε άλλες λύσεις στο θέμα της απασχόλησης προσωπικού, που αφενός θα πρέπει να εξυπηρετούν επακριβώς τις ανάγκες, αφετέρου θα πρέπει να βασίζονται στην αξιοκρατία,στον σεβασμό της αξιοπρέπειας του ατόμου και στη Διαφάνεια.

Για την ιστορία, η σύμβαση καταψηφίστηκε και από συμβούλους της πλειοψηφίας με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 9 υπέρ και 9 κατά, ενώ «πέρασε» χάριν της διπλής ψήφου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου…

Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Μεθενίτη δεν έχει τέλος αφού δήλωσε δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει έρθει σε μυστική συμφωνία με την εν λόγω εταιρείαώστε αυτή να προσλάβει άτομα προς ενοικίαση δικής του επιλογής.

Παραδίδουμε τον κ. Μεθενίτη στην κρίση του Λαού του Δήμου μας.

Οι κάτοικοι και ιδιαιτέρα οι εργαζόμενοι έχουν αντιληφτεί πλήρως ποιός υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους και ποιος οργανώνει την προσωπική εκλογική πελατεία του.


Πόρτο Ράφτη, 02/08/2013

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.dynami-elpidas.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york