Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Κ. ΖΟΥΤΣΟΥ: Εγκατάλειψαν στα χέρια των εμπρηστών τον ΛΟΦΟ ΛΕΒΙΔΗ



Κάθε χρόνο, η προηγούμενη δημοτική αρχή, από τα μέσα Μαίου, εφάρμοζε ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου πνεύμονα πρασίνου, του Λόφου Λεβίδη. Τέτοια εποχή υπήρχαν οι κατάλληλες μάνικεςαπλωμένες σε όλο τον Λόφο, με ειδικά πιστόλια πυρόσβεσης, 24ωρη φύλαξη και πυροσβεστικό όχημα, που έκανε συνεχείς περιπολίες γύρω από το λόφο.

Σήμερα, η πρωτοφανής εγκατάλειψη του Λόφου -που είναι ταυτισμένος με την πόλη της Παλλήνης- δεν μπορεί να περιγραφεί και να αιτιολογηθεί. Όχι μόνο ο ενδεδειγμένος καθαρισμός δεν έχει γίνει, όχι μόνο οι μάνικες δεν έχουν απλωθεί σε όλο το εύρος του λόφου αλλά δεν υπάρχει και η συνεχής φύλαξη που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα καλοκαιρινά μελτέμια που ήδη έχουν ξεκινήσει, καθιστούν το λόφο πεδίο ανεξέλεγκτης δράσης των εμπρηστών ή και του οποιουδήποτε ατυχήματος, με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον και την πόλη.
Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι και ως πόλη και ως δημότες να ανεχτούμε άλλο την ολιγωρία και την προκλητική αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του κ. Ζούτσου, ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο θέμα, που αφορά την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον, τον καλούμε ΑΜΕΣΑ να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για να προστατευτεί ο Λόφος Λεβίδη.

Αρκετή ανοχή δείξαμε μέχρι τώρα!

Σπύρος Κωνσταντάς
Πρ. Δήμαρχος Παλλήνης
Δημοτικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york