Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Επιπλέον 222.000 Ευρώ, εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου, ως έκτακτη οικονομική επιχορήγηση από το ΥΠΕΣ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλουμε επιμέλεια, οργάνωση και επιμονή, συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια, για νοικοκύρεμα των οικονομικών του εκκρεμοτήτων, που του κληροδότησαν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

 

Πιστός στις δεσμεύσεις του, ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχοντας ήδη σβήσειμονοκοντυλιά σχεδόν το 70% του συνολικού χρέους των 18 εκατομμυρίων Ευρώ, εξασφάλισε επιπλέον το ποσό των 222.000 Ευρώ, ως έκτακτη οικονομική επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την κάλυψη των -μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2012- ληξιπρόθεσμων χρεών του.

 

Το ποσό των 222.000 Ευρώ, έχει ήδη απορροφηθεί σχεδόν στο σύνολό του, από 27 διαφορετικούς δικαιούχους, εκ των οποίων, η συντριπτική πλειοψηφία, ανήκει στην τοπική αγορά του Δήμου μας.

 

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για εμάς, όταν βλέπουμε πως ο κόπος και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά, αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες, για τη διευθέτηση των ζητημάτων του Δήμου μας, πιάνουν τελικά τόπο!

 

Η οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας, αποτελούσε για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο κερδίσαμε, κατορθώνοντας έτσι να ατενίζουμε σήμερα το μέλλον, με περισσότερη αισιοδοξία.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και τα προβλήματα πολυάριθμα. Ωστόσο, οι θετικές, για τον Δήμο μας, εξελίξεις, μας δίνουν τη δύναμη και την ώθηση, να συνεχίσουμε με την ίδια και ακόμη περισσότερη όρεξη, το δύσκολο έργο της διοίκησης του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που σας έχουμε δίπλα μας, στον μεγάλο αυτό αγώνα!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york