Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ιδρυτική Συνεδρίαση της οργάνωσης ΔΗΜΑΡ Δήμου Μαραθώνα

679Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μάκρη την Παρασκευή 31-05-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν... και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.
Στην συνεδρίαση έγινε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και κυρίως οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές που υπάρχουν με τα άλλα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης. Τονίστηκε για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς στην κυβέρνηση έγινε προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη για την χώρα και τους κατοίκους της πολιτική σταθερότητα. Στόχος ήταν και είναι να βγει η χώρα από την κρίση και να απαγκιστρωθεί από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και προς αυτή την κατεύθυνση ενεργεί και πιέζει η Δημοκρατική Αριστερά. Ταυτόχρονα όμως εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την διαμόρφωση ενός σύγχρονου κράτους που θα σέβεται και θα προστατεύει ανεπιφύλακτα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αποδεικνύεται πλέον στην πράξη ότι ένα νέο νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης των φαινομένων ρατσισμού στη χώρα μας είναι απαραίτητο και δικαιώνεται η στάση του κόμματος και σε αυτό το σύνθετο ζήτημα. Το τελικά θα περιλαμβάνει αυτό το νομικό πλαίσιο μένει να αποφασιστεί από την Βουλή των Ελλήνων όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Μαραθώνα ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:
Γραμματέας: Κουλουμπής Βασίλης
Μέλη: Καρλατήρας Σπύρος
Μούτσιου Παναγιώτα
Μπαλάσκα Ράνια
Νησιώτης Θανάσης
Παπαϊωάννου Βασίλης
Σαφράς Γιάννης
Τουρούκης Νίκος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york