Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Καλοκαιρινά μαθήματα μπάσκετ για παιδιά στο camp του Ομπράντοβιτς στη Παλλήνη!!!

640

Εκπλήξεις και ξεχωριστές εμπειρίες για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ επιφυλάσσει και φέτος  το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας Teleunicom BAC, που ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια από τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα.

Αυτό το καλοκαίρι, το camp θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου στην Παλλήνη -έδρα λειτουργίας της Ακαδημίας- ενώ κοντά στους νέους βρεθούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μπασκετμπολίστες  για να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στα παιδιά.

Μάλιστα, λόγω της περυσινής επιτυχημένης διοργάνωσής του, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη της Ρόδου το Teleunicom Rhodes Camp.
Από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου θα βρεθούν κοντά στα παιδιά όλοι οι ιδρυτές της Teleunicom BAC, μη εξαιρουμένου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται να βρεθεί στη χώρα μας και να μεταδώσει τις γνώσεις του στους μικρούς αθλητές.
Το camp θα πραγματοποιηθεί  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα μένουν στο  ξενοδοχείο  RODOS PALACE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3800390 και  6977 551035.

http://pallinipress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york