Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα πρόθυρα μπλακ άουτ τα Μεσόγεια εξαιτίας κλοπών!

480 Ούτε μία ούτε δύο αλλά 54 περιπτώσεις κλοπών υλικού και εξοπλισμού της ΔΕΗ έχουν καταγραφεί το τελευταίο τετράμηνο, στα Μεσόγεια!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο της Επιχείρησης στην περιοχή να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές, οι οποίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μπλακ άουτ!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr μόνο στις περιοχές της Παιανίας, του Μαρκόπουλου και της Κερατέας τα δίκτυα της ΔΕΗ έχουν υποστεί ζημιές οι οποίες ξεπερνούν σε αξία τα 200.000 ευρώ αφού οι ασυνείδητοι στην προσπάθειά τους να κλέψουν ό,τι θεωρούν «χρήσιμο» καταστρέφουν και τις υπόλοιπες υποδομές των ηλεκτρικών δικτύων.

Μάλιστα ο ΔΕΔΔΗΕ – η θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ η οποία διαχειρίζεται τα δίκτυα – έχει καταθέσει διά των εκπροσώπων της μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές που έχει υποστεί.

Σημειωτέον ότι ένα οι ζημιές αυτές δεν αποκαθίσταντο άμεσα η περιοχή των Μεσογείων θα βυθιζόταν στο σκοτάδι ενώ οι εκατοντάδες, κάθε λογής, επιχειρήσεις, βιομηχανίες και βιοτεχνίες θα υφίσταντο τεράστια βλάβη.

Μόνο στην Παιανία αναφέρθηκαν στην αστυνομία από τον ΔΕΔΔΗΕ 10 περιπτώσεις κλοπών από ισάριθμους μετασχηματιστές της Επιχείρησης στις περιοχές Κάμπος Παιανίας, παράδρομος Αττικής οδού και περιφερειακή Σπάτων – Παιανίας, σε χρονικό διάστημα μόλις 4 μηνών.

Εκεί όμως που οι ασυνείδητοι κλέφτες έκαναν κυριολεκτικά... πάρτυ ήταν στο Μαρκόπουλο.

Σε διάστημα πέντε, περίπου, μηνών, σημειώθηκαν 31 περιπτώσεις κλοπών υλικών από υποσταθμούς μέσης τάσης της ΔΕΗ στις περιοχές Μερέντα, Βαραμπάς, Κοκκιναράς, Πάτημα, Πανόραμα Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Σόρτι, Πούσι Γκίνη, στον Ιππόδρομο, ενώ καταγράφηκαν και δύο περιπτώσεις κλοπών στον χώρο του Μουσείου της Βραυρώνας!

Στην περιοχή της Κερατέας εξάλλου καταγράφηκαν συνολικά 13 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών και καλωδίων από υποσταθμούς.

Όπως γίνεται κατανοητό από τα στοιχεία που αποκάλυψε το notioanatolika.gr, η ΔΕΗ βρίσκεται προ ενός εξαιρετικού αδιεξόδου σε ό,τι αφορά τη συντήρηση των εγκαταστάσεων υπό τέτοιες συνθήκες αφού οι συνεχείς κλοπές κάθε άλλο παρά βοηθούν τα στελέχη της Επιχείρησης να παρέχουν ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york