Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Εκδήλωση προς τιμήν των αδικοχαμένων Γιάννη Τζιβίλογλου και Φίλιππου Δελαπόρτα στην Κρεμαστή Ρόδου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

469

Συγκίνηση και χαρά στη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου από τον ΦΟΙΒΟ που αφιερώθηκε στη μνήμη των αδικοχαμένων Γιάννη Τζιβίλογλου και Φίλιππου Δελαπόρτα.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση προς τιμήν των δύο παλικαριών που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, Γιάννη Τζιβίλογλου και Φίλιππου Δελαπόρτα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου στο γήπεδο της Κρεμαστής Ρόδου.

Αφορμή για την εκδήλωση ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου 2012-2013 από τον ΦΟΙΒΟ μετά από 20 περίπου χρόνια. Η διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ αποφάσισε να διοργανώσει γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να την αφιερώσει στη μνήμη των δύο νέων. Για το λόγο αυτό απηύθυνε πρόσκληση στον ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ να συμμετάσχει στον εορτασμό στο πλαίσιο του οποίου διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες (για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ). Η διοίκηση του Φοίβου τίμησε τον Σαρωνικό με αναμνηστικά ενώ και ο σύλλογος της Αναβύσσου απένειμε στους παράγοντες του Φοίβου αναμνηστικό κύπελλο για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον πρόεδρο κ. Παρασκευά Μυστιλόγλου, τον τεχνικό υπεύθυνο κ. Ηλία Ασλάνογλου, τον προπονητή κ. Δημήτρη Χόρτσα και συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τζιβίλογλου, καθώς και τη μητέρα του αδικοχαμένου Γιάννη αλλά και του Ευτύχη Τζιβίλογλου, ποδοσφαιριστή του ΦΟΙΒΟΥ.

Τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ανάμεικτα για όλους όσους γέμισαν το γήπεδο της Κρεμαστής, από τη μια χαρά, ενθουσιασμός και ικανοποίηση για την κατάκτηση του τίτλου και από την άλλη συγκίνηση και δάκρυα για τους δύο νέους που έφυγαν τόσο απρόσμενα από τη ζωή σκορπίζοντας πόνο και θλίψη στις οικογένειες και τους φίλους τους.

Μεγάλη ήταν η συναισθηματική φόρτιση όταν οι παίκτες του Σαρωνικού Αναβύσσου κατάθεσαν λευκά γαρύφαλλα στο σημείο του γηπέδου που έχει στηθεί «μνημείο» προς τιμήν του ποδοσφαιριστή του ΦΟΙΒΟΥ Φίλιππου Δελαπόρτα, αλλά και όταν η κοπέλα του Φίλιππου φόρεσε τη φανέλα του άτυχου νέου φέρνοντας δάκρυα στα μάτια όλων των παραβρισκόμενων.

Σε κλίμα συγκίνησης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ για την πρόσκληση και τη συνεχάρη για την ιδιαίτερη ευαισθησία να αφιερώσει τη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη μνήμη των δύο παιδιών, στράφηκε προς τις μητέρες των δύο παλικαριών Παναγιώτα Τζιβίλογλου και Δέσποινα Δελαπόρτα και τους είπε δίνοντάς τους κουράγιο ότι «τα παιδιά σας πλέον είναι όλα αυτά τα παιδιά που έχουν γεμίσει το γήπεδο της Κρεμαστής για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη και του Φίλιππα, τα παιδιά αυτά που χαράζουν το μέλλον και δίνουν ελπίδα και ιδανικά για τη νέα γενιά».

Κατά την επίσκεψή τους στο νησί, τα μέλη της αντιπροσωπείας από τον Δήμο Σαρωνικού τέλεσαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τρισάγιο στον τάφο του Φίλιππου Δελαπόρτα.

473 470 471 472

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york