Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«ΝΕΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ!»: ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

«ΝΕΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ!»: ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Με τη δεύτερη θέση σε δύο κατηγορίες, ανάμεσα σε 244 σχολεία, διακρίθηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκόπουλου, στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό -Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Νερό, είσαι θησαυρός!», που οργάνωσε το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου «Οίκαδε».

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συγχαίρει θερμά το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκόπουλου, πρωτίστως για τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό «Νερό, είσαι θησαυρός!» και ιδιαιτέρως, για τη βράβευσή του σε δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να αποσπάσει τη δεύτερη θέση, τόσο στην κατηγορία «Βραβεία Κατασκευών», όσο και στην κατηγορία «Βραβεία Ζωγραφικής/Κολάζ», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 244 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια όλης της χώρας, που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό!

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι το γεγονός της πολύ μεγάλης απήχησης του διαγωνισμού, ο οποίος ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 και μέσα σε λίγους μήνες, συγκέντρωσε συνολικά 2.500 ατομικά και ομαδικά έργα, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση των μαθητών για το περιβάλλον μας.

Την αξιολόγηση των έργων ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφιών και κατασκευών, πραγματοποίησε 7μελής επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένες στον τομέα τους προσωπικότητες, η οποία ομολόγησε πως το σύνολο των έργων ήταν υψηλού επιπέδου, πλούσια σε φαντασία και δημιουργικότητα, γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στους εκπαιδευτικούς.

Η τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 και ώρα 12 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Νηπιαγωγείου: η Σχολική σύμβουλος της 54ης Περιφέρειας Αν. Αττικής Ελένη Μέλλου, η Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου Κόλια Αφροδίτη και η νηπιαγωγός Σόνια Μαυρίδου.

Όλα τα βραβευμένα έργα θα εκτίθενται έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα), τις ώρες 10.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 7.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Και πάλι, ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στους μικρούς μαθητές, που οπλισμένοι με αγάπη για το περιβάλλον και όρεξη για δημιουργία, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την επιτροπή και να κάνουν όλους εμάς υπερήφανους!

414 Φωτογραφία κατά την απονομή (Από αριστερά προς δεξιά Σόνια Μαυρίδου Νηπιαγωγός 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου, Αφροδίτη Κόλια Προϊσταμένη 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου, Ελένη Μέλλου Σχολική σύμβουλος 54ης περιφέρειας)

415

416

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york