Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σούπερ Γέρακας 3-1 τον Πήγασο και ετοιμάζεται για φιέστα ανόδου

|

374

Παρά τις διαμαρτυρίες του ΟΦ Γέρακα η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Α΄Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ ξεκίνησαν κανονικά χθες με την ομάδα του Γέρακα να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να κερδίζει στο Μετς τον Πήγασο με 3-1 (25-22, 18-25, 26-24, 25-18). Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Φακίνου έκανε το 2-1 στις νίκες και το ραντεβού των δύο ομάδων ανανεώθηκε για την προσεχή Πέμπτη στις 20.45 στον Γέρακα. Εάν νικήσει η γηπεδούχος ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια και θα πάρει και το εισιτήριο ανόδου αλλά ο Πήγασος ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη κι όπως έδειξε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είναι ικανός για όλα και αν χρειαστεί κι άλλος τελικός θα γίνει πάλι στο Μετς.

Να σημειωθεί πως πριν τον αγώνα ο Γέρακας είχε πρόθεση να καταθέσει ένταση επειδή ο αγώνας διεξήχθη χθες και όχι την Πέμπτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά μετά και το τελικό αποτέλεσμα την απέσυρε.
Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-18, 24-26, 18-25)
ΠΗΓΑΣΟΣ (Οικονόμου): Χιωτίνης, Κατσιμάνης, Ορφανός, Κάκος, Κάλφας, Ραμμέας, Παπαδόπουλος, Σταθάκης, Κάνουλας, Παναγιωτίδης, Χρυσίδης (λ), Μπαμπάνας (λ).
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ (Φακίνος): Ταβλαδάκης, Παυλόπουλος, Μουστάκης, Μπισμπίκας, Στραγαλάς, Μουτουσίδης, Ιωάννου, Πανδής, Καράκωτης, Φείλας, Μπαλαγιάννης, Κλώνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york