Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ!

|

epsana-sima1 Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, για την Δευτέρα 4/3, στις 6 μ.μ., προκειμένου να ληφθεί απόφαση περί παραπομπής της Δόξας Κορωπίου στην Πειθαρχική Επιτροπή, λόγω της επίθεσης που δέχθηκε ο ίδιος στην εξέδρα του γηπέδου Κορωπίου «Α. Πρίφτης» κατά την διάρκεια του αγώνα Δόξας-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 0-2.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμακάριος μας δήλωσε ότι δέχθηκε λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, λεκτική επίθεση από τον παράγοντα Κώστα Παπακωστόπουλο, τον οποίο θα καταγγείλει και στην Αστυνομία, επειδή τον απείλησε με την φράση «φύγε από δω, θα σε πυροβολήσω»!

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Θεόδωρος Λεβαντέζος, προσπάθησε να χειροδικήσει επί του κ. Παπαμακάριου και τον εμπόδισαν να συνεχίσει παρακείμενοι θεατές!

Τα γεγονότα

Ο άκρατος εκνευρισμός των φίλων της Δόξας, δημιουργήθηκε όταν ο διαιτητής Γιώργος Καπόγλης σφύριξε «τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά» πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν είχαν αποτέλεσμα και οι παίκτες της Δόξας κινήθηκαν με διάθεση αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο! Τελικά το πέναλτυ κτυπήθηκε και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 στο 19’.

Στο 56’ έγινε νέα διακοπή περίπου 15’ λεπτών, γιατί θεατές πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και ένα απ’ αυτά παραλίγο να κτυπήσει στο κεφάλι τον βοηθό Δουλγεράκη!

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε και ο Δάβαρης, ο οποίος εξύβρισε τον βοηθό Πολυχρονιάδη, λέγοντας «να μην ξαναπατήσεις στο Κορωπί»!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο διαιτητής Γ. Καπόγλης κινδυνεύει με τιμωρία αν αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε παράβαση στο «χέρι» που καταλόγισε ως πέναλτυ.

Και …το Κορωπί

Για την διαιτησία του Αριστ. Γαλάνη στη συνάντηση Μαρκό-Κορωπίου 1-1 διαμαρτύρεται το Κορωπί. Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της ομάδας του Κορωπίου, ο διαιτητής δεν σφύριξε τουλάχιστον ένα πέναλτυ, σε ανατροπή του Παπαϊωάννου στο 55’, ενώ υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις.

Όμως, κανείς από τους θεατές του αγώνα -εκτός του διαιτητή- δεν μπορεί να υποστηρίξει κατηγορηματικά ότι το μαρκάρισμα ήταν παράβαση του κανονισμού… Άλλωστε, ο διαιτητής παρακολουθούσε από κοντά την φάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york