Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Στο «κόκκινο» η αγωνία των Μεσογειτών καταθετών στις Κυπριακές τράπεζες

104 Σε καθεστώς αγωνίας ζουν χιλιάδες Μεσογείτες από το πρωί του Σαββάτου μόλις έγινε γνωστή η είδηση του κουρέματος των καταθέσεων των Κυπριακών Τραπεζών!

Μπορεί να υπάρχει η διαβεβαίωση ότι οι καταθέσεις των καταθετών της Ελλάδας δεν θα θιγούν στο ελάχιστο, όμως όλοι βρίσκονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.

Μπορεί να μην είδε κανείς στα 13 υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στην ευρύτερη περιοχή και σε αυτά της Λαϊκής και της Ελληνικής του Κορωπίου τις σκηνές αλλοφροσύνης που εξελίχθηκαν στην Κύπρο όμως η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο αφού δεν βλέπουν την ώρα να φτάσει το πρωί της Τρίτης για να προχωρήσουν σε μαζικές αναλήψεις.

Αυτό δηλαδή ακριβώς που φοβούνται όλοι στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Οι πληροφορίες του [notioanatolika.gr] πάντως σε επαφές που είχε με καταθέτες κάθε διαμετρήματος στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα, αναφέρουν ότι στην πλειονότητά τους είναι τρομοκρατημένοι αφού πρόκειται για ανθρώπους επαγγελματίες και μικροβιοτέχνες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε ορισμένα υποκαταστήματα ο κύκλος εργασιών είναι πολύ μεγάλος λαμβανομένου υπόψη ότι στα Μεσόγεια βρίσκονται μια Βιομηχανική περιοχή και ένα Βιοτεχνικό Πάρκο.

Το τι θα συμβεί πάντως την Τρίτη είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε το μεσημέρι της συγκεκριμένης ημέρας όταν οι τραπεζικές εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Για την ιστορία υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου υπάρχουν σε Κορωπί, Βάρη, Βάρκιζα, Αρτέμιδα, Γέρακας, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Ν. Μάκρη, Παιανία, Παλλήνη, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα και Σπάτα, ενώ στο Κορωπί υπάρχουν και υποκαταστήματα της Λαϊκής και της Ελληνικής Τράπεζας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york