Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Απόκριες στο "Λόφο Παλλήνης" [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

IMG_5861
Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε την πιο όμορφη και “ζεστή” αποκριάτικη εκδήλωση που έγινε στη Παλλήνη.

Οι λόγοι πάρα πολλοί, από που να πρωτοξεκινήσει κανείς. Η παιδική χαρά ήταν γεμάτη από κόσμο αλλά κυρίως από μικρά παιδιά που οι φωνές τους πλημμύρισαν όλο τον λόφο Παλλήνης. Εικόνες που σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα  διαφορετικά και πιο αισιόδοξα.

Ο καιρός σύμμαχος την συγκεκριμένη μέρα, σε συνδυασμό με τον καταπληκτικό μπουφέ, την μουσική και τα τραγούδια ανέβασε την διάθεση όλων μας στα ύψη.

Αναφερόμαστε στην εκδήλωση του συλλόγου “Λόφος Παλλήνης” που πραγματοποιήθηκε στην παιδική χαρά της περιοχής την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λεβειδιώτη δεν προλάβαινε να δέχεται συγχαρητήρια για την επιτυχία της εκδήλωσης, και η χαρά  ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η πιο ωραία στιγμή της ημέρας ήταν όταν τα μικρά παιδιά του συλλόγου χόρεψαν δημοτικά τραγούδια.

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ο αντιδήμαρχος κύριος Καρκούλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μπουντουβάς, Σταματίου, Πράπα, Κωνσταντάς, ο σύμβουλος της ΔΕ Παλλήνης κ. Ζέρβας, αλλά και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της περιοχής, όπως η κυρία Γκόνου από τους «Μεσσήνιους Παλλήνης», η κυρία Κανάκη από τον «Παλληνέα», ο κύριος Μαραζιώτης από την «Μάριζα».

Το ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS ήταν και εκεί και σας δίνει τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο.

IMG_5828

πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york