Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

H κοπή της πίττας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής “ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΡΑΒΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ”

|

pallinipress003 Στις 13 Ιανουαρίου του 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής “ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΡΑΒΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ” στην έδρα του (Λεωφ. Βραυρώνος 257).

Μετά την ευλογία από τους πατέρες Νικόλαο της Αγ. Μαρίνας και Ιάκωβο της Κοίμησης Θεοτόκου, απηύθηναν χαιρετισμό ο Προέδρος Μωραΐτης Αντώνιος, ο Δημάρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Μάρκου Α. Χρήστος, ο βουλευτής κ. Οικονόμου Βασίλειος και ο Πρόεδρος της ‘Ενωσης Χορωδιών Ελλάδος κ. Οικονόμου ο οποίος καλωσόρισε την χορωδία μας και έδωσε τις ευχές του για την συμμετοχή της στην πανελλήνια ένωση χορωδιών.

Σε μία κατάμεστη από κοινό αίθουσα έγινε η παρουσίαση της πολυφωνικής Χορωδίας «ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑ». Την Χορωδία δημιούργησε ο συμπολίτης μας Μαέστρος Χρήστος Πάντας (υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας) από τα μέλη και φίλους του Συλλόγου προσφέροντας τις γνώσεις και την πολίτιμη εμπειρία του στην πόλη μας. Αξέχαστες οι φωνές, η μελωδία των τραγουδιών και η παρουσίαση που κατάφεραν να συγκινήσουν τους παρευρισκόμενους αποσπώντας τα ευμενή σχόλιά τους και το θερμό χειροκρότημα.

Συμαντική συμετοχή και βοήθεια στην Χορωδία ήταν του κ. Γιαννικόπουλου Κώστα (Μουσικός – Πιανίστας – Συνθέτης – Χοράρχης) καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και της Κας Αντωνιάδου Μαρίας (Σολίστ – Υψήφωνος – Φιλόλογος) η οποία μετά το πέρας του προγράμματος της Χορωδίας, μας μάγεψε με την ερμηνεία της.

Εκτώς των προαναφερθέντων, την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους οι:

Βουλευτής ΔΗΜΑΡ κ. Οικονόμου Βασίλειος, Πρόεδρος Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κ. Οικονόμου, Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Μάρκου Α. Χρήστος, Αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Πουλάκης Πέτρος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Ντουρντουρέκα Έμμυ, Πρώην Δήμαρχος Αρτέμιδος Κ. Κασίμης Γεώργιος, Πρώην Δήμαρχος Αρτέμιδος κ. Τυράκης Βάιος, Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Μάρκου Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γεωργάκης Αντώνιος, εκ μέρος της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου του Οργανισμού Παιδείας-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος κας Μάρκου Παναγιώτας ο κ. Μπερτόλης Σωκράτης, Δημοτική Σύμβουλος κα Μαργέτη Αφροδίτη, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος κ. Μπαλόπητος Παναγιώτης, Πρώην Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος κ. Ρήγας Γρηγόριος, Τοπικός Σύμβουλος Σπάτων κ. Μαργέτης Βασίλειος, Τοπική Σύμβουλος Αρτέμιδος κα Σαρρή Δήμητρα, Τοπική Σύμβουλος Αρτέμιδος κα Ράφτη Αλεξάνδρα, Τοπικός Σύμβουλος Αρτέμιδος κ. Μάρκου Νικόλαος, Τοπικός Σύμβουλος Αρτέμιδος κ. Λάμπρου Παναγιώτης, Τοπική Σύμβουλος Αρτέμιδος κα Μωραΐτη Ιωάννα, Τοπικός Σύμβουλος Αρτέμιδος κ. Γκιουλέκας Δημήτριος, Μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αρμυρός Σπύρος, Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χάμψας Περικλής.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Σπάτων, τίμησαν με την παρουσία τους η κα Γύπαρη Μαριλένα και η κα Γράμπα Τζούλια.

Από το Ίδρυμα Αγ. Αναργύρων Κάντζας τίμησε ο κ. Παράσχης Αθανάσιος, από το ΨΝΑ Παλλήνης η κα Ψύλα, από το Γηροκομείο Αγ. Κωνσταντίνος η Διευθύντρια κα Χ. Σταφυλα, καθώς και αντιπροσωπεία εργαζομένων από το Σπίτι του Ήλιου Αρτέμιδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york