Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βρέθηκε σε νεκροταφείο ο μικρός Σταύρος

|

spitiapagwgi_607_381_577_324 Βρέθηκε μόνος σε νεκροταφείο να κλαίει ο μικρός Σταύρος Στυλλή από τον Ύψωνα, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της γιαγιάς του την ώρα που είχε βγει στην βεράντα και προκάλεσε αγωνία σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η μητέρα του μικρού Σταύρου, δασκάλα στο επάγγελμα, είχε αφήσει τον μικρό μαζί με την αδελφή του, όπως κάθε μέρα, στους παππούδες του, για να μπορέσει να πάει στη δουλειά της.
Λίγο πριν αναχωρήσει, άρχισε να αλλάζει την πάνα του παιδιού της, η ώρα όμως προχωρούσε γρήγορα και η ίδια έπρεπε να μεταβεί στην εργασία της, έτσι άφησε την γιαγιά του Σταύρου να τελειώσει το άλλαγμα του μικρού.
Τελειώνοντας η γιαγιά, πήγε να αλλάξει και την μικρή του αδελφή, ενώ ο Σταύρος, σηκώθηκε και βγήκε για λίγο έξω στη βεράντα. Από εκείνη τη στιγμή το 18μήνο νήπιο, εξαφανίστηκε.
Τα κάγκελα στην βεράντα ήταν κλειστά και δεμένα με σπάγκο, ενώ υπήρχε και δεύτερη κλειδωμένη περίφραξη, έξω από το σπίτι.

Το παιδάκι βρίσκεται τώρα στα χέρια των γονιών του ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.
Το νήπιο βρέθηκε σε παράγκα έξω από το νεκροταφείο, βρεγμένο και ταλαιπωρημένο αλλά είναι καλά στην υγεία του.
Στην Αστυνομία ανακρίνονται τρία άτομα σχετικά με την υπόθεση η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και όπως ανακοινώθηκε επίσημα, διερευνάται σοβαρή υπόθεση απαγωγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york