Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

pallinipress010 Μια ξεχωριστή συναυλία για την ενίσχυση των σκοπών του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.) σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του ΝΠΔΔ «Σφηττός».

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, στις 8:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, θα συμβάλλουν με το δικό τους ξεχωριστό, μουσικό τρόπο στο σκοπό της εκδήλωσης, που είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών της πόλης του Κορωπίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Κ.Ε.Δ.Κ. θέλει να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, καλώντας τους να συμμετέχουν και να συνδράμουν στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας*, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε δημότες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το «Γολγοθά» της επιβίωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και με μοναδικό «εισιτήριο» τα συσκευασμένα τρόφιμα, οι πολίτες του Κορωπίου, αλλά και όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μουσική βραδιά με αγαπημένους ερμηνευτές, και να αποδείξουν ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αρετή της αλληλεγγύης επαναπροσδιορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Στη Συναυλία Αλληλεγγύης, που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά) οι:

Γεράσιμος Ανδρεάτος

Ελένη Δήμου

Λουδοβίκος των Ανωγείων

Κώστας Μακεδόνας

Μαριώ

Χρήστος Νικολόπουλος

Λάκης Παπαδόπουλος

Ζωή Παπαδοπούλου

Πίτσα Παπαδοπούλου

Μαρία Σουλτάτου

Θωμάς Στεργίου

Πασχάλης Τόνιος

Μπάμπης Τσέρτος

Λάκης Χαλκιάς

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πασχάλης Τόνιος

Μουσική Επιμέλεια: Παναγιώτης Στεργίου

*Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, λάδι, κονσέρβες κ.λ.π.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: α) 6974.076.908 – Βαρβάρα Γκιόκα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΝΠΔΔ «Σφηττός»)

 

pallinipress009

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york