Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ένταξη του έργου «Αποχέτευση Ομβρίων Αναβύσσου, τμήμα περιοχής Επέκτασης Α΄ Κατοικίας Αναβύσσου» στο ΕΣΠΑ

|

Ένταξη του έργου «Αποχέτευση Ομβρίων Αναβύσσου, τμήμα περιοχής Επέκτασης Α΄ Κατοικίας Αναβύσσου» στο ΕΣΠΑ.

1 Υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό στα τέλη του 2012 η οριστική ένταξη της πράξης «Αποχέτευσης ομβρίων Αναβύσσου, Τμήμα Περιοχής Επέκτασης Α΄ Κατοικίας Αναβύσσου» στο ΕΣΠΑ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και περιλαμβάνει τους κεντρικούς συλλεκτήριους αγωγούς στις οδούς: Λεωφόρος Καραμανλή, Κυριακοπούλου, Μικράς Ασίας, Συρίγα, Αγ. Τριάδος, Πάντου κτλ. καθώς και το τμήμα της οδού Μικράς Ασίας στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας. Το συνολικό μήκος των αγωγών που θα κατασκευαστούν θα είναι 4.675 μέτρα.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής που επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες του αντιδημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Τζιβίλογλου, έργο μείζονος σημασίας για τη λεκάνη της Αναβύσσου ώστε να αποφευχθούν οι πλημμύρες και οι συνέπειές τους. Το έργο αυτό εκτός ότι λύνει το πρόβλημα της απορροής των όμβριων υδάτων, συγχρόνως ξεμπλοκάρει και τη δέσμευση που είχε το σχέδιο πόλης της περιοχής προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Το έργο αναμένεται άμεσα να δημοπρατηθεί και μέσα στην άνοιξη θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york