Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αυλίζας του Δήμου Αχαρνών μετά από τη νέα ερώτηση του Β. Οικονόμου

|

102 Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αυλίζας του Δήμου Αχαρνών. Η επιχείρηση αυτή πραγματοποιήθηκε... λίγες μέρες μετά από την ερώτηση που κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, αναφορικά με το 13ο Γυμνάσιο της Αυλίζας στις Αχαρνές. 

Η εμφάνιση αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας με οργανωμένο τρόπο είναι σαφώς θετική. Το ζήτημα όμως είναι αν μην πραγματοποιήθηκε αυτή απλώς και μόνο για τις εντυπώσεις, αλλά να είναι συνεχής και αποτελεσματική ώστε να επανέλθει το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής και να γίνει εφικτή η χρήση του σχολικού κτιρίου από τους μαθητές, αφού πρώτα αποκατασταθούν πλήρως οι φθορές και οι ζημιές. Είναι σαφές ότι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στην περιοχή δεν θα επιτευχθεί απλώς και μόνο με επιχειρήσεις «σκούπα».

Απαιτείται να εφαρμοστεί συνολικό σχέδιο κατά των ναρκωτικών, κατά του ρατσισμού, κοινωνικής ενσωμάτωσης και ειρηνικής συνύπαρξης όλων. Χρειάζεται η περιοχή να αστυνομεύεται όλο το εικοσιτετράωρο και να παταχθεί το οργανωμένο έγκλημα που αναπτύσσεται εκεί. Επικροτούμε την πρώτη αυτή θετική ενέργεια της κυβέρνησης για το θέμα της ασφάλειας της περιοχής και αναμένουμε τις απαντήσεις των αρμοδίων προκειμένου σε συνεννόηση με τους κατοίκους και όλοι μαζί να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο δράσης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για να κάνουμε την Αυλίζα του Δήμου Αχαρνών μια γειτονιά ασφαλή, κοινωνικά και πολιτισμικά ανεπτυγμένη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york