Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανατριχίλα από κανίβαλους που σκοτώνουν και τρώνε τα παιδιά

093 Παιδοκτόνοι και κανίβαλοι γίνονται πεινασμένοι Βορειοκορεάτες αγρότες που τρώνε τα ίδια τα παιδιά τους ή τα πτώματα που ξεθάβουν από τα νεκροταφεία! Οι κακές σοδειές και οι κατασχέσεις των λιγοστών προμηθειών των αγροτών από τους αξιωματούχους έχουν προκαλέσει λιμό στις επαρχίες του βόρειου και του νότιου Χουάνγκαε, ωστόσο όλο αυτό αποκρύπτεται από την κεντρική κυβέρνηση. Την ανατριχιαστική αυτή κατάσταση έφεραν στη δημοσιότητα ρεπόρτερ του πρακτορείου Asia Press που κατέγραψαν τα περιστατικά κατά τις επισκέψεις τους στις συγκεκριμένες περιοχές.
Οπως αποκάλυψαν στους κυριακάτικους «Τimes» του Λονδίνου, έμαθαν για έναν άνδρα που ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του και το έφαγε και για έναν άλλον που μαγείρεψε το ίδιο του το παιδί. Αλλος χωρικός στάλθηκε πρόσφατα στο εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δολοφόνησε κι έφαγε τα δύο του παιδιά, θολωμένος από την πείνα. Σύμφωνα με μαρτυρία συγχωριανού του, ο πατέρας σκότωσε τη μεγαλύτερη κόρη του όταν η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι και στη συνέχεια σκότωσε τον γιο του επειδή είδε τη δολοφονία.

Οταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι, της είπε ότι είχε φέρει κρέας, αλλά η γυναίκα του, επειδή δεν έβλεπε τα παιδιά της, άρχισε να έχει υποψίες. Κάλεσε την αστυνομία που τελικά εντόπισε τα μέλη τους τα οποία ο άνδρας δεν είχε σφαγιάσει τελείως.


Οι ρεπόρτερ που ταξίδεψαν σε αυτές τις επαρχίες, μεταξύ των οποίων και ο Γίρο Ισιμάρου, εκτιμούν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του λιμού πρέπει να έχει φτάσει τους 10.000! Επισημαίνεται, δε, ότι πρόσφατα κλιμάκιο των Ηνωμένων Εθνών επισκέφτηκε την περιοχή, αλλά επειδή αυτό έγινε υπό την αιγίδα της βορειοκορεατικής κυβέρνησης, αποκλείεται να είχαν πρόσβαση στις περιοχές με έξαρση του κανιβαλισμού.

via

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york