Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Παλλήνης - Δήμος πλασιέ ασφαλιστικών εταιριών;

ΠΗΓΗ http://pallinipress.blogspot.gr/

Πριν από κάποια χρόνια ορισμένοι Δήμοι αποφάσισαν να παρέχουν στους δημότες τους ασφαλιστικές καλύψεις από ιδιωτικές εταιρίες.
Ηταν το 2006 όταν διάφοροι δήμοι (Ιωαννίνων, Λάρισας, Αιγάλεω, Ρίου κ. ά.) δρομολόγησαν την είσοδο ασφαλιστικών εταιρειών στα σχολεία.

Επτά χρόνια μετά, και ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να απαξιώσει το ΕΣΥ και όλο τον κύκλο παροχών υγείας, ενώ πληθαίνουν και οι καταγγελίες και υποψίες για παραχώρηση των Κέντρων Υγείας ανά τη χώρα σε ιδιώτες, κάποιοι Δήμοι βάζουν στο παιχνίδι με διάφορους τρόπους τις μεγάλες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.


Ετσι και ο Δήμος Παλλήνης που προ δύο εβδομάδων περίπου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ασφαλιστική Interamerican και αναλαμβάνοντας ρόλο ασφαλιστικού συμβούλου και πράκτορα της συγκεκριμένης εταιρίας απέστειλε στους δημότες των οποίων τα παιδιά μετέχουν στα αθλητικά προγράμματά του φάκελλο με την επιστολή που ακολουθεί, αλλά και διαφημιστικό υλικό της εταιρίας!

σάρωση0012

Η επιστολή της Επιχείρησης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης με ημερομηνία  πρωτοκόλλησης 19/10/2012

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Αναρωτιέμαι, αν ο Δήμος παίρνει και ποσοστά από τα πακέτα που πιθανώς θα κλείσει η εταιρία με αυτή την ενέργεια ή προσφέρει τη διαφήμιση ως αντάλλαγμα των υπηρεσιών της Interamerican στους ανήλικους αθλούμενους των ακαδημιών του.
Ακολουθεί το διαφημιστικό υλικό που περιείχε ο σχετικός φάκελλος.

(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

σάρωση0009a σάρωση0010a σάρωση0011a   

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york