Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Χορωδίες στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, οι παρευρισκόμενοι στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Φανερωμένης της Βουλιαγμένης, απήλαυσαν μία βραδιά με τις παιδικές – νεανικές χορωδίες του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου και της Βούλας. Οι χορωδίες μάγεψαν το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα, με τραγούδια εμπνευσμένα από το ρεπερτόριο των εορτών των Χριστουγέννων ενώ η βραδιά έκλεισε με κοινή εμφάνιση και των τριών χορωδιών υπό την μαεστρία της μαέστρου της χορωδίας της Βούλας κας Λουντμίλα Καζάρτσεβα.
Είναι η πρώτη φορά που ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) και κατά προέκταση ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, φιλοξενήθηκαν στον νεόδμητο Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον πανέμορφο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ναού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κκ Παύλος, η βουλευτής κα Γεωργία Μαρτίνου, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. κ. Γιάννης Νιτερόπουλος, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γρ. Κωνσταντέλλος, η Υπέθυνη Πολιτισμού του ΟΑΠΠΑ κα Λυδία Αργυροπούλου και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βούλας κα Κάρτσωνα.

 

010

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york