Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ» με σημείο αναφοράς την αυτοδιοίκηση από το Blue Sky

kalimera Attiki 2

KAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ» με σημείο αναφοράς την αυτοδιοίκηση από το Blue Sky

Η πρωινή ενημέρωση αλλάζει στο BLUE SKY. Καθημερινά από τις 09.00 έως τις 10.30 το πρωί η εκπομπή «Καλημέρα Αττική» είναι στις οθόνες σας. Παρουσιάζουν ο Κώστας Καλογράνης και η Εύη Τριανταφύλλου, έχοντας μαζί τους ένα εξειδικευμένο επιτελείο για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έρευνες, θεσμικές παρεμβάσεις, διαπλοκές αλλά και οι καλές πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης θα αναδεικνύονται στην σωστή τους διάσταση. Επίσης τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αλλά και χρηστικές ειδήσεις για τις νέες θέσεις εργασίας, την κίνηση στους δρόμους και το απεργιακό δελτίο της ημέρας. Η εκπομπή θα παρουσιάζεται ζωντανά μέσω και του OTAnews.gr σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, λοιπόν, «για να δείτε όσα δεν σας δείχνουν οι άλλοι…»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BLUE SKY

Ένας τηλεοπτικός σταθμός που ξεκίνησε από τους πρώτους, το 1990, και καταφέρνει στα 22 χρόνια ζωής του να είναι πάντα ΝΕΟΣ αλλά και να ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ συνεχώς...όπως και τώρα...με ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (μπροστά και πίσω από τις κάμερες). Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ που ξεκίνησε να εκπέμπει ψηφιακά από το κέντρο εκπομπής στην Αίγινα (όπως ορίζει ο νόμος) από τις 7 Μαρτίου 2010. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Τηλεοπτικού Σταθμού, φέρνουν το BLUE SKY TV να είναι ο Μεγαλύτερος Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός στην Ελλάδα.

εκπέμπει από:  -ΥΜΗΤΤΟ στην συχνότητα 65

-ΠΑΡΝΗΘΑ στην συχνότητα 53

-ΑΙΓΙΝΑ στην συχνότητα 65 (Ψηφιακά)

                       -ΒΑΡΗ-ΒΑΡΚΙΖΑ στην συχνότητα 57

                       -ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ στις συχνότητες ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 27

                                                                    ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 50

                       -ΛΕΓΡΕΝΑ στην συχνότητα 40

-ΛΑΥΡΙΟ στην συχνότητα 53

και καλύπτει ασφαλώς ολόκληρη την ΑΤΤΙΚΗ και ''κομμάτια'' από την Νοτιοδυτική ΕΥΒΟΙΑ και ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΙΓΙΝΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, Βόρεια ΤΖΙΑ,ΜΗΛΟ και ΚΥΘΝΟ, Δυτική ΑΝΔΡΟ, ΤΗΝΟ και ΜΥΚΟΝΟ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ OTAnews

Το πολιτικό - αυτοδιοικητικο portal www.ΟΤΑnews.gr είναι on line στο διαδίκτυο από το Μάιο του 2006 και είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του. Έχει καθημερινά και κατά μέσο όρο 8.500 – 9.000 hits επισκεψιμότητα από μοναδικούς χρήστες (unique users ). Έχει δώσει το παρόν σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2011 μετέδωσε ζωντανά μέσω του συστήματος live streaming τα εκλογικά συνέδρια της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ, γεγονότα που συνέβησαν για πρώτη φορά στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2007 και το 2009 συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην αυτοδιοικητική έκθεση Polis στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι συνδεδεμένα «πάνω του» και αναμεταδίδουν ειδήσεις, 103 sites από όλη την Ελλάδα. Το επισκέπτονται κυρίως άνδρες, 35-45 ετών, από την εργασία τους, οι οποίοι είναι αστικής και μεσοαστικής τάξης, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής μόρφωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york