Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Θρίλερ με την εξαφάνιση αθλητικού παράγοντα στο Πόρτο Ράφτη


Από τις 31 Μαρτίου αγνοείται ο 48χρονος Κώστας Κολιαβασίλης, αθλητικός παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα «ΜΑΡΚΟ».

Με την εξαφάνιση του ασχολήθηκε χθες η εκπομπή "Φως στο τούνελ".

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως ο 48χρονος παγιδεύτηκε στα δίχτυα παρατραπεζικού κυκλώματος που τον πολιορκούσε τον τελευταίο καιρό, για να επενδύσει άγνωστο που, τα χρήματα του ύψους 300 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Ο 48χρονος πριν εξαφανιστεί είχε αποκαλύψει στην αδελφή του και σ’ ένα φίλο του ότι θα συναντούσε μία παρέα, ανάμεσα τους κάποιον Δημητρίου αγνώστων λοιπών στοιχείων, στο Πόρτο Ράφτη για να του παραδώσουν ομόλογα από τις επενδύσεις.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το Σάββατο 31 Μαρτίου γύρω στις έξι και μισή το απόγευμα η σύντροφος του και η κόρη της που έμεναν μαζί του, τον άκουσαν να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και να λέει: «Εντάξει φίλε, έρχομαι…». Ένα τέταρτο περίπου μετά, επιβιβάστηκε στο μαύρο OPEL Astra αυτοκίνητο του, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΖ 5822. Γύρω στις 18.50, μία φίλη του τον είδε να βγαίνει απ’ το Μαρκόπουλο και να κατευθύνεται προς το Πόρτο Ράφτη.

Στους συγγενείς και φίλους που τον περίμεναν σ’ ένα φιλικό γλέντι, είχε πει πως θα επιστρέψει απ’ το ραντεβού του σε περίπου μία ώρα. Όταν η ώρα πέρασε, τον καλούσαν στο κινητό του τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Γύρω στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα, το κινητό τηλέφωνο του έκλεισε. Την άλλη μέρα συγγενής της συντρόφου του, βρήκε το αυτοκίνητο του εγκαταλειμμένο στην περιοχή Ευαγγελίστρια-Κουβαρά.

Νέα στοιχεία και αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Στην εκπομπή ακούστηκαν μαρτυρίες από τη σύντροφο του αθλητικού παράγοντα και την κόρη της, στελέχη της «ΜΑΡΚΟ» και ενός  τραπεζικου υπαλλήλου ενώ η Αγγελική Νικολούλη την πορεία του αγνοούμενου από το Μαρκόπουλο στο Πόρτο Ράφτη και στην περιοχή Ευαγγελίστρια-Κουβαρά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής άγνωστος άφησε στην είσοδο του σταθμού ένα φάκελο με σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης. Ο ίδιος ο αγνοούμενος αποκάλυπτε σε μηνύματα του πριν χαθεί, ότι στο ραντεβού στο Πόρτο Ράφτη θα έπαιρνε ομόλογα από επενδύσεις όπως του είχαν πει, στο χρηματιστήριο. Σ’ αυτά τα μηνύματα ανέφερε τον Δημητρίου… Στην εκπομπή δόθηκαν τα στοιχεία κυκλώματος που φέρεται να παγίδεψε τον Κολιαβασίλη.

www.newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york