Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παράσταση-Αφιέρωμα στο Μεγάλο μας Μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης

«Η Ελλάδα μας Κατά Ξαρχάκον»

Το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» συμπράττει με τον Τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα και τους Ηθοποιούς Κατερίνα Χέλμη και Χρήστο Καλαβρούζο σε μία μεγάλη Παράσταση-Αφιέρωμα στο Συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Δελτίο Τύπου

pallinipress010 Το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ», μία νεανική χορωδία από την Παλλήνη, που αποτελείται από 65 παιδιά, οργανώνει Παράσταση-Αφιέρωμα στο Μεγάλο μας Μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο με τίτλο:

 «Η Ελλάδα μας Κατά Ξαρχάκον»

Η Παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης.

Θα τιμηθεί ο Συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Ολόκληρη η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια.

Πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο, ιδιαίτερου χαρακτήρα, με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Μία αναδρομή στη Νεότερη Ελληνική Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας, μέσα από τη μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου και τους εμπνευσμένους στίχους του Νίκου Γκάτσου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

pallinipress011

Μαζί με τη Χορωδία ερμηνεύει τραγούδια ο Βασίλης Λέκκας. Επίσης τραγουδούν ο Γιώργος Παντερμάκης και ο Μπάμπης Καντάρης.

pallinipress012

Ευγενική συμμετοχή στην Παράσταση από την Ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη. Στο ρόλο του Στρατηγού Μακρυγιάννη ο Ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος.

Διεύθυνση Χορωδίας και Ορχήστρας από την Έλενα Καντάρη-Κούκου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε την πρόσκληση σε μεγέθυνση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york