Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Έγκλημα Εκ Προμελέτης…

004 …το χειρότερο όμως είναι ότι εδώ στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής βιώνουμε τη μεγαλύτερη αδιαφορία των αρχών, του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ρίχνουν λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά τους, δημιουργώντας καθημερινά καινούργια προβλήματα.

Δραματικές εξελίξεις είχε και η κατάσταση της υγείας του Χρήστου Μαραγκουδάκη, που ο Δήμος και οι υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής στην περιοχή μας τον πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο για να πάρουν το κοντέινερ που έμενε. Σκεφτείτε ότι την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες ακατοίκητα κοντέινερ που κάποιοι χρησιμοποιούν, χωρίς να ενοχλούνται, για αποθήκες και διάφορες άλλες δραστηριότητες σε πολύ κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Ο άνθρωπος αυτός, προχθές, μην έχοντας που αλλού να πάει, και για να προστατέψει τα πράγματά του, κοιμήθηκε στο δρόμο. Κανένας από την τοπική αυτοδιοίκηση, από την εκκλησία, από την πολιτεία ή από οπουδήποτε δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει αν ζει ή αν πέθανε με την προχθεσινή καταρρακτώδη βροχή. Το αποτέλεσμα; Υπέστη σοβαρό καρδιακό έμφραγμα και νοσηλεύεται ακόμα και σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό.

Κύριε Δήμαρχε των σκύλων και των αρπαχτικών. Μήπως είναι μεγάλη πολυτέλεια να πετάμε τους ανθρώπους στον δρόμο τη στιγμή που οι κλέφτες του δημόσιου πλούτου είναι όλοι ελεύθεροι; Τι να συμβαίνει άραγε στη χώρα μας και τιμωρούνται οι αθώοι, ενώ απαλλάσσονται οι ένοχοι;

Κύριε Δήμαρχε εγώ προσωπικά σας λυπάμαι. Είστε ο πιο πλούσιος απ’ όλους τους πρώην υπαλλήλους και συνεργάτες του Θεόδωρου Πάγκαλου. Στην καρδιά όμως είστε ο πιο φτωχός και ο πιο αδύναμος. Είμαι τόσο δυνατός μπροστά σας, που έτσι μου έρχεται να πάρω τη σφεντόνα μου και να έρθω με το δίκιο μου να σας τιμωρήσω προσωπικά και δημόσια. Αλλά όπως φαίνεται θα προλάβουν άλλοι.

Όπως και να το κάνουμε η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει. Και όλοι αυτοί οι Μαραγκουδάκηδες ή όπως αλλιώς τους λένε που έχετε αδικήσει σήμερα, θα είναι μπροστά σας αύριο.

Και να ξέρετε κάτι Δήμαρχε. Το πιο βρώμικο πράγμα στον κόσμο είναι τα λεφτά που όποιος τα τρώει στο τέλος παθαίνει δηλητηρίαση και όταν «ενεργείται» βρωμάει τόσο πολύ, που σκεπάζει τη μπόχα της χωματερής και της Ψυτάλλειας

Γιώργος Ρεθυμιωτάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york