Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στους «16» του κυπέλλου ο Παλληνιακός (3-1 την Δόξα Κορωπίου)!

20121024_9999_50

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ Κ. 3-1: Το 2-1 στο 112' με πέναλτι του Σκεντούλη

Την πρόκρισή του στους «16» του κυπέλλου πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Παλληνιακός! Η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου στάθηκε τυχερή στο φινάλε της αναμέτρησης φέρνοντας το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις, αλλά στην παράταση ήταν κυρίαρχος και ισοπέδωσε την Δόξα Κορωπίου δημιουργώντας την μια καλή στιγμή μετά την άλλη! Τελικό αποτέλεσμα 3-1 και πρόκριση, έστω και με άγχος.

Εξάλλου δεν είχαν απέναντί τους και έναν εύκολο αντίπαλο. Την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος συνάντησαν την οποίαν υποχρέωσαν στην πρώτη της φετινή ήττα!!!

Η αναμέτρηση πάντως ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Η Δόξα εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο κιόλας λεπτό μια σύγχυση στα καρέ του Παλληνιακού και άνοιξε το σκορ, σε μια προσπάθεια που σε καμία περίπτωση δεν μύριζε γκολ…

Η ψυχρολουσία δεν ξεπεράστηκε αμέσως για τους Παλληνιώτες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο για να αναθαρρήσουν οι γηπεδούχοι και να βγούνε μπροστά αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν σχετικά… κακοί.

Άρχισαν μετά το 45 να δημιουργούν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έφταναν στην ισοφάριση πιο γρήγορα. Αλλά στάθηκαν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, η τύχη δεν τους γύρισε την πλάτη στις καθυστερήσεις, με τον Αναστασίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα και ασίστ του!

Το γκολ αυτό έστειλε το ματς στην παράταση εκεί όπου ο Παλληνιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος! Σίγουρα είχε το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω καθώς από το 75’ οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με δέκα λόγω αποβολής.

Οι γηπεδούχοι σφυροκόπησαν το αντίπαλο γκολπόστ και στο 112’ με πρωταγωνιστή τον Ντρένοβα πάλι ξεχύθηκαν στην επίθεση, ο Ζώκος έγινε αποδέκτης της μπάλας για να σεντράρει και να σταματήσει την πορεία της με χέρι αντίπαλος αμυντικός. Ο ρέφερι υπέδειξε αμέσως το πέναλτι και ο έμπειρος Σκεντούλη έκανε το 2-1 από την άσπρη βούλα!

Η Δόξα βγήκε μπροστά για να φέρει το ματς στα ίσια και το πλήρωσε τρία λεπτά έπειτα όταν ο Ζώκος με τον Ντρένοβα έπαιξαν άψογα το ένα – δύο, με τον τελευταίο να περνάει και τον τερματοφύλακα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Αλβανός, Πάσαρης, Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας (25’ Σκεντούλη), Ρωμαντζάς (60’ Αναστασίου), Μπούρας Η, Ζώκος, Παπασαράντος, Κοβάνης (70’ Ντρένοβα).

http://palliniakosclub.blogspot.gr

foto - http://neaepsana.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york