Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ένωση Γυναικών Ελλάδος Αχαρνών: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΙΟ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΣΟ
  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΙΟ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΣΟ
Φίλοι και φίλες
Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τις ομορφιές της Μυροβόλου Χίου, της πολύπαθης Σμύρνης της φημισμένης Εφέσου στην εκδρομή που ετοιμάζουμε τον Σεπτέμβρη.
Αναχώρηση το απόγευμα της Πέμπτης 27/9 ατμοπλοϊκώς, και επιστροφή το πρωί της Τρίτης 2/10/2012.
Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής. Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας  ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ 2102404799 – 6037161996.
§       Τιμή κατ’άτομο με καμπίνα300 ευρώ. Ειδική τιμή για τα μέλη του Συλλόγου 295 ευρώ. §       Τιμή κατ’άτομο χωρίς καμπίνα στο κατάστρωμα275 ευρώ. Ειδική τιμή για τα μέλη του Συλλόγου 270 ευρώ. §       Τιμή κατ’άτομο για όσους με δική τους ευθύνη και δαπάνες ταξιδέψουν προς και από τη Χίο με αεροπλάνο210 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνονται: ·       Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Χίος – Πειραιάς.·       Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίος – Τσεσμέ – Χίος. ·       Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Χίο στο ξενοδοχείο Χανδρής, α΄ κατηγορίας στο λιμάνι της Χίου με πρωινό μπουφέ.·      Πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις ημέρες. ·       Ξεναγός για τις δύο (2) ημέρες στη Χίο. ·       Λιμενικές επιβαρύνσεις από Χίο – Τσεσμέ και διόδια. ·      Ελληνόφωνος διπλωματούχος ξεναγός. ·       Μία (1) διανυκτέρευση στη Σμύρνη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και βραδινό μπουφέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york