Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για τη συλλογή φαρμάκων για το Ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής»


Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ολοκληρώθηκε η συλλογή φαρμάκων στο Δήμο Σαρωνικού για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012.

Αυτή η πρωτοβουλία ανθρωπισμού και αλληλεγγύης υλοποιήθηκε στα Καλύβια, το Μαρκόπουλο και τη Ραφήνα στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τη στήριξη των Δημάρχων Σαρωνικού, Μαρκόπουλου και Ραφήνας-Πικερμίου.
Τη συλλογή των φαρμάκων ακολούθησε η μεταφορά 34 μεγάλων σάκων (και από τους τρεις δήμους) και η παραλαβή τους από εθελοντές στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει διαλογή και περαιτέρω κατηγοριοποίηση των ωφέλιμων φαρμάκων.

Η όλη προσπάθεια είχε ως στόχο να ενισχυθεί με φάρμακα και υγειονομικό υλικό το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Φιλανθρωπικό της Οργανισμό  ΑΠΟΣΤΟΛΗ, που εξυπηρετεί περισσότερους από 3.500 ανασφάλιστους ασθενείς.
Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Κόλλια, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Σαρωνικού, καθώς και εθελοντών του δήμου.

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε και ΓΙΝΕΤΑΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york