Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Νεκρός φαρμακοποιός στου Ρέντη



Νεκρός βρέθηκε στη συμβολή των οδών Νικολαϊδη και Περικλέους στου Ρέντη ο 52χρονος φαρμακοποιός Σ.Π.. Στο ίδιο δηλαδή σημείο όπου στο παρελθόν δοφολονήθηκαν δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον φαρμακοποιό με καλάσνικοφ πολύ κοντά στο φαρμακείο του και άρπαξαν τη τσάντα του με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες μίλαγαν σπαστά ελληνικά και ο 52χρονος προέβαλε αντίσταση όταν του ζήτησαν την τσάντα του. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο φαρμακοποιός έπεσε θύμα ληστείας. Στο παρελθόν τον είχαν απειλήσει και του είχαν αρπάξει 10.000 ευρώ. 



Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις για το συμβάν, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστος ο τρόπος που διέφυγαν οι δράστες.

Ο 52χρονος ήταν μέλος του δ.σ. του φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά. Μάλιστα εκείνη την ώρα συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο το οποίο διέξοψε τις εργασίες του με την ειδήση του θανάτου του 52χρονου.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york