Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Στο Δήμο Παλλήνης τους αρέσει με τσαμπουκά να σπαταλούν τα χρήματα των δημοτών τους σε έργα άκομψα, χωρίς ίχνος ομορφιάς!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Τελικά η Δημοτική Αρχή της πόλης μας (είτε λεγόταν Κωνσταντάς είτε λέγεται Ζούτσος) το χούι τους και την αγάπη τους για το μπετό και τα άκομψα έργα τους δεν λένε να το αφήσουν.

Τους αρέσει με τσαμπουκά να σπαταλούν τα χρήματα των δημοτών τους σε έργα άκομψα, χωρίς ίχνος ομορφιάς, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό αλλά κυρίως χωρίς να τηρήσουν τα αυτονόητα και συνάμα δημοκρατικά:

  • την ενημέρωση του Τοπικού Συμβουλίου της Παλλήνης (η πλήρη απαξίωσή του είναι έργο της Δημοτικής μας αρχής - επ' αυτού όμως θα επανέλθουμε μια άλλη φορά)
  • την στοιχειώδη ενημέρωση των τοπικών φορέων και κυρίως του ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ" με πρωτοβουλία και αγώνες του οποίου και με την στήριξη του π/Νομάρχη κου Λ. Κουρή (επί Δημαρχίας κου Θ. Γκοτσόπουλου) αποκαταστάθηκε ένα κομμάτι της ιστορίας της περιοχής των Μεσογείων, οι αποθήκες Καμπά.

Η προοπτική και στόχος όλων των φορέων ήταν να δημιουργηθεί ένα σύμπλεγμα Πολιτισμού που θα ξεκινά από την βίλα Καμπά, τις αποθήκες Καμπά, το σταθμαρχείο στο κτήμα Καμπά μέχρι το εργοστάσιο. ΄Ολο αυτό το έργο είχε ως στόχο την ανάδειξη και την διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Και ξαφνικά παρουσιάζεται αυτό το έκτρωμα χωρίς ίχνος αισθητικής και χωρίς να δένει στην αρχιτεκτονική του συμπλέγματος. Τίθεται εύλογα το ερώτημα σε τι αποσκοπεί αυτό το έκτρωμα, σίγουρα όχι για την αναβάθμιση της περιοχής αλλά όπως έχουμε συνηθίσει για να ξοδεύονται χρήματα χωρίς σκοπό και λόγο ή μάλλον για να κερδίζουν από τα μπετά κάποιοι μικροί νταβατζήδες.

Σίγουρα το "έργο" αυτό δεν ήταν μέσα στο προεκλογικό πρόγραμμα για την Κάντζα κε Δήμαρχε ούτε και στο τεχνικό σας πρόγραμμα αλλά βρήκατε το κονδύλι και το φτιάξατε, όταν άλλα αναγκαία έργα πνοής για την πόλη μας ούτε καν τα συζητάτε και κάποια ξαφνικά τα ακυρώνεται (βλέπε τρίγωνο Καμπά).

Κύριοι, απαιτούμε εδώ και τώρα κάποιες απαντήσεις:

  1. το εν λόγω έκτρωμα, που κτίστηκε πάνω σε διατηρητέα κτίρια και τοίχο, προβλεπόταν στην αρχική αρχιτεκτονική μελέτη;
  2. υπάρχει νέα αρχιτεκτονική μελέτη και πότε έγινε;
  3. υπάρχει σχετική πολεοδομική μελέτη και η σχετική πολεδομική άδεια και πότε εκδόθηκε;
  4. υπήρξε σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι θα κινηθούμε τόσο ενημερώνοντας τις σχετικές υπηρεσίες Αρχαιοτήτων, καθότι αφορά διατηρητέα κτίσματα, όσο νομικά προκειμένου να σταματήσει αυτό το έκτρωμα.

ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ 001ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ 007  ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ 002 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ 003 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ 006

 

Γιάννης Τιλκιτζής

Πρόεδρος Συλλόγου

τηλ. 6977297172

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «η Κάντζα»

Πλ.Καλλιθέας (οδός Γαλαξία), Κάντζα

Τηλ: 210-6659384 & 210-6655238/Φαξ: 210-6655238

ΔΕΥ.- ΤΕΤ.

18:30 έως  20:00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york