Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Θετική γνωμομότηση του ΣτΕ για προσλήψεις εποχικών υπαλλήλωνΥπέρ της πρόσληψης 583 ατόμων ως εποχικών υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως τριών μηνών), προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες παιδικών κατασκηνώσεων, γνωμοδότησε η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από το υπουργείο Υγείας και αφορά σε προσλήψεις γιατρών, νοσοκόμων, γυμναστών, φυλάκων, εργατών, ομαδαρχών κ.λπ. σε 14 κατασκηνώσεις κοινωνικοπρονοιακού χαρακτήρα που αφορούν άτομα χαμηλού εισοδήματος, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά ιδρυμάτων, ηλικιωμένους κ.λπ.

Ακόμη, η αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ γνωμοδότησε θετικά και για την πρόσληψη 117 ατόμων (γιατροί, νοσοκόμοι, γυμναστές, φύλακες, εργάτες κ.ά ειδικότητες) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (έως δύο μηνών) για τη λειτουργία δημοτικών κατασκηνώσεων του δήμου Νέας Ιωνίας.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η πρόσληψη πέντε εποχικών υπαλλήλων για δύο μήνες για τη λειτουργία των ιαματικών πηγών του δήμου Ικαρίας. Τέλος, επιτράπηκε η πρόσληψη εποχικού προσωπικού 480 ατόμων για οκτώ μήνες στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york