Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εξαπατούσε εταιρείες παριστάνοντας τον συνεργάτη τους στα Γλυκά Νερά

Περίπου 26.000 ευρώ συγκέντρωσε ο δράστης από τις απάτες του

Εξαπατούσε εταιρείες παριστάνοντας τον συνεργάτη τους Για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος εταιρειών συνελήφθη στα Γλυκά Νερά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 38χρονος Έλληνας.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο για να εξαπατήσει και να αποσπάσει χρηματικά ποσά από 26 επιχειρήσεις και καταστήματα, ηλεκτρικών ειδών, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιεία, ψητοπωλεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, βιομηχανικών και οικοδομικών υλικών κ.α.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς επικοινωνούσε με υπαλλήλους ή νόμιμους εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών και καταστημάτων, προσποιούμενος υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, με τις οποίες οι εν λόγω εταιρείες ή καταστήματα είχαν συνεργασία, και τους έπειθε να παραλάβουν από οδηγό μισθωμένου οχήματος δέμα αντ΄ αυτού, καταβάλλοντας χρήματα.
Εκ των υστέρων οι παθόντες διαπίστωναν την σε βάρος τους απάτη, ενώ σε όλες τις καταγγελθείσες περιπτώσεις το δέμα που παραλάμβαναν περιείχε άγραφους ψηφιακούς δίσκους.
Το συνολικό ποσό που εισέπραξε ο δράστης από τις απάτες υπολογίζεται στα 26.000 ευρώ.
Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες και πλαστογραφία συνολικής ποινής φυλάκισης δέκα ετών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york