Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Είσοδος των κοριτσιών της Βούλας στην 8αδα του κυπέλλου Αττικής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πρόκριση στην τελική φάση, Πέρα και Ταύρος οι κυπελλούχοι

Ολοκληρώθηκε στο ΣΕΦ το τοπικό κύπελλο Αττικής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Κυπελλούχος στους άνδρες αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ και στις γυναίκες η ομάδα του ΑΣ Πνευματικού κέντρου Δήμου Ταύρου. Η ομάδα του ΠΕΡΑ στους άνδρες επικράτησε στον τελικό επί του ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ με σκορ 4-0 και στις γυναίκες η ομάδα του Ταύρο επικράτησε του ΠΕΡΑ επίσης με 4-0.
Στους αγώνες μετείχαν τέσσερις ομάδες από την Βούλα, την καλύτερη παρουσία την είχε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Αρη 2006, η οποία με πολύ καλή απόδοση επικράτησε με σκορ 4-0 επί του ΑΟ Καρέα και μπήκε στην 8αδα. Στην προημιτελική φάση συνάντησε την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΑΣ Πέρα η οποία επικράτησε φυσιολογικά με 4-0. Μεγάλο κέρδος οι εμπειρίες για τις μικρές αθλήτριες και βέβαι η πρόκριση στην τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Αρη Βούλας αγωνίστηκαν και πάλι με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.
Η ανδρική ομάδα έχασε με σκορ 4-2 από το ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ με του αθλητές της Βούλας να προσπαθούν για το θαύμα. Να σημειωθεί η πολύ σημαντική νίκη του Χρήστου Τσαρσιταλίδη επί του Σπύρου Κιούφη σε έναν ιδιαίτερα θεαματικό αγώνα που τράβηξε τα βλέματα όλων των θεατών.
Η γυναικεία ομάδα του Αρη Βούλας αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις με τον ΑΟ Πεύκης καί έχασε με σκορ 4-1 σε ένα παιχνίδι που με πλήρη σύνθεση το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Η ανδρική ομάδα του ΑΣ Πρωταθλητή έχασε από την Αθηνά Μαγκουφάνα, με σκορ 4-3. Η ομάδα της Βούλας βρέθηκε να προηγείται με σκορ 3-2 αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια.

Στην φωτογραφία η ομάδα του Αρη2006 με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ μετά το μεταξύ τους παιχνίδι


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york