Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Σώματος Εθελοντών Πόρτο Ράφτη

Το  Σώμα Εθελοντών Πόρτο Ράφτη  σε συνεργασία με το Σώμα του Ερυθρού Σταυρού και το Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σας προσκαλεί στα ακόλουθα δωρεάν μαθήματα.
1) Παρουσίαση στοιχειωδών Α’ βοηθειών  την Τρίτη 26  Ιουνίου  ώρα 17.00-20.30 στη αίθουσα του ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη οδός Αγίου Νικολάου 3. Επανάληψη των μαθημάτων θα γίνει το φθινόπωρο. Λόγω περιορισμένου χώρου, απαραίτητη είναι η αίτηση συμμετοχής στο τηλ.  22990-84570  Κυρία Μαργέτη.
2) Μαθήματα πυροπροστασίας στο χώρο του Πυροσβεστικού Σώματος δίπλα από τον Ολυμπιακό Ιππικό Όμιλο. Ο χρόνος αναμένεται να ανακοινωθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά την συμπλήρωση των αιτήσεων. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 22990-73751 Κυρία Γιαννακοπούλου.
Θα ακολουθήσει  νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής :          α) ενημέρωσης οικιακής οικονομίας και ορθής διαχείρισης περιβαλλοντικής ενέργειας και β) χαριστικού παζαριού.
Το Σώμα Εθελοντών Πόρτο Ράφτη είναι μία μη κομματικοποιημένη ομάδα εθελοντικής δράσης, που συστάθηκε για να προσφέρει εθελοντική εργασία χωρίς οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα, σε θέματα, που σχετίζονται με τις ανθρώπινες, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες της περιοχής μας, οι ομάδες δράσης του είναι το Περιβάλλον, η Υγεία, η Κοινωνική Πρόνοια, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός και η Επιμόρφωση. Δρα με την συμπαράσταση του Δήμου Μαρκοπούλου.
Ο εθελοντισμός δεν είναι ζήτημα επιβολής αλλά ανιδιοτελής προσφορά.  Είναι κατάθεση ψυχής,  υπέρτατη πράξη.      Γίνε και συ εθελοντής !
Η    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΡΤΟ- ΡΑΦΤΗ
Αιτήσεις : Τηλ. Σώματος 2299-400-811 ιστότοπος: www.ethelontesportorafti.com   email: portorafti.volunteers@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york