Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Ωρωπού με Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Π.Υ. για το Πολυϊατρείο Ωρωπού

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Οικονομάκος παρέδωσε προσωπικά την κάτωθι επιστολή επιστολή στον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Π.Υ. κο Βουδούρη ζητώντας την παραμονή του Πολυϊατρείου Ι.Κ.Α. στον Ωρωπό για να εξυπηρετήσει τις μεγάλες και διαρκείς ανάγκες των κατοίκων.
Αξιότιμε κ. Βουδούρη,
Σε συνέχεια της πρώτης επιστολής μου, στις 8 Φεβρουαρίου2012 με αριθμ. πρωτ. 3204, υπενθυμίζουμε ότι στην έδρα του Δήμου μας, στη Σκάλα Ωρωπού, υπάρχει εδώ και δεκαετίες πολυϊατρείο του ΕΟΠΠΥ (πρώην ΙΚΑ) που απασχολεί 14 γιατρούς και εξυπηρετεί συγχρόνως 6.000 ασθενείς μηνιαίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το μικρής χωρητικότητας κτίριο που φιλοξενεί τις υπηρεσίες του πολυϊατρείου όσο και η καταβολή ενοικίου, μας προβληματίζουν ιδιαίτερα.
Παράλληλα, θα ήθελα να σας αναφέρω, ότι σε απόσταση 30 χλμ., από την έδρα του Δήμου μας, λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, το οποίο εξυπηρετεί υποπολλαπλάσιους ασθενείς κάθε μήνα, αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα προβλήματα στην επάρκεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και στην στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου μας.
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, είμαστε αποφασισμένοι το Πολυϊατρείο της Σκάλας Ωρωπού να παραμείνει στην έδρα του Δήμου μας και να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες του, όπως είναι απόλυτα λογικό.
Σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε να χάσουμε το δίκαιο κεκτημένο των συμπολιτών μας και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την οριστική του δικαίωση.
Για το σκοπό αυτό, μπορούμε να σας διαθέσουμε κτίριο 300 τ.μ, άριστης κατάστασης, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και έχει δικό του χώρο στάθμευσης πολλών θέσεων. Σας διαβεβαιώνω ότι το παρόν οίκημα το παραχωρούμε στον ΕΟΠΠΥ, σαν Δήμος, καλύπτοντας όλα τα έξοδα που θα χρειαστούν για τη διαμόρφωσή των εσωτερικών χώρων, βάσει των δικών σας προδιαγραφών, καθώς και την επίβλεψη μηχανικού, για να μπορέσουμε σε τελική ανάλυση να οργανώσουμε ένα σύγχρονο πολυϊατρείο, με βελτιωμένες υποδομές και υπηρεσίες υγείας, που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις καθημερινές ανάγκες του κοινού.
Ευελπιστώ στην προσωπική σας μέριμνα του ζητήματος για την άμεση υλοποίησή του. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Αναμένουμε άμεσα την έγκρισή σας για την τελική του διευθέτηση.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york