Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Επιτυχία για τα Κορίτσια του Α.Ο.Μ., στο Τουρνουά Basket «Mini», της ΕΣΚΑ.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τις Αθλήτριες του Basket του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) και τον προπονητή κο Σωτήρη Νικολάου, για τη συμμετοχή τους στον τελικό του Τουρνουά «Mini» της ΕΣΚΑ, στον οποίο και έφτασαν αήττητες.

Στην κατηγορία «Mini», αγωνίζονται αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί, από το 1999 μέχρι και το 2003.  

Η ομάδα «Mini» του Α.Ο.Μ. αποτελείται από τις Ιουλιάννα Αλλαγιάννη, Χριστίνα Αλλαγιάννη, Βαρβάρα Αστέρου, Αναστασία Βλάχου, Καλλιρρόη Βράτη, Χρυσάνθη Κυράνου, Βίβιαν Μαρίνη, Κατερίνα Μαρίνη, Ερρίκα Μεγαγιάννη, Ερρίκα Μεθενίτη, Ειρήνη Ορφανού, Βέρα Παστρικού, Γεωργία Παφίλα, Ιωάννα Πετούρη, Δώρα Πίντζου, Ματίνα Σουρμπάτη, Χριστίνα Τσαπραΐλη.        

Ο τελικός διεξήχθη στις 26 Μαΐου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης, μεταξύ του Α.Ο.Μ. και του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων. Νικήτριες ήταν τα κορίτσια του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων.

Σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, όπως και στον τελικό, τα κορίτσια του Α.Ο.Μ. διακρίθηκαν για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητά τους!

Ευχόμαστε, να συνεχίζουν να εκπροσωπούν, με τον ίδιο ζήλο και να τιμούν επάξια τον Δήμο μας, στον αθλητισμό και στη ζωή γενικότερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york