Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

2 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΡΓΥΡΟ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓ​Κ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 SONY DSC                         Το τριήμερο του Αγίου Πνευματος διεξήχθει στη Αθήνα η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Η πρώτη μέρα (Σαββάτο 2/6) έγινε στο Βυζαντινό και περιελάμβανε την πρώτη φάση του ομαδικού ενώ η δευτερη και η τρίτη μερα (3-4/6) των αγώνων διεξήχθει στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου και έγιναν οι τελικοι των ομαδικών και των ατομικών.

Ο Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ξεκίνησε τις προσπάθειές του ως Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομαδικού Παγκορασίδων.

Έφτασε στο χρυσό μετάλλιο έπειτα από πολύ αμφίρροπο τελικό με τον Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ τον οποίο και νίκησε με 3-2.

Η Βούλα πανηγυρίζει για τρίτη φορά αυτή τη στα τελευταία 4 χρόνια. Πρωταθλήτρια το 2009 & το 2010, δεύτερη το 2011 και ξανά πρωταθλήτρια το 2012.

SONY DSC                       Για να φτάσει στο τελικό η ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗ 2006 επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. ΒΟΧΑΣ, με 3-1 του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ 2000 και με 3-1 στον ημιτελικό του ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ.

Στο τελικό, ο ΑΡΗΣ 2006 και ο Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ έδωσαν συναρπαστική αναμέτρηση και όλα κρίθηκαν στο φινάλε, οταν η Φοίβη Πεχλιβανίδη (Νο 15 στον πίνακα αξιολόγησης),έκανε την έκπληξη κάμπτοντας την αντίσταση τη Αγγελίνας Δεβελέκου (Νο 3) με 3-2 σετ και έδωσε τη νίκη με 3-2 στον ΑΡΗ 2006. Τις άλλες 2 νίκες έκανε η Έλλη Φίσερ απέναντι στις Δεβελέκου και Τέρπου (Νο 2).

Αήττητη τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά, η Έλλη Φίσερ (Νο 1 στον πίνακα αξιολόγησης) κατέκτησε δίκαι και το ατομικό πρωτάθλημα. Στον τελικό του απλού παγκορασίδων η εξέλιξη και το φινάλε κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού όπου η Φίσερ επικράτησε με 3-1 της Ελισάβετ Τέρπου του Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ την οποία είχε κερδίσει και στο τελικό του ομαδικού.

Πεχλιβανίδη και Φίσερ με τον προπονητή τους κ. ΚωστόπουλοΣτην πορεία της μέχρι τον τελικό η Φίσερ κέρδισε με 3-0 την Τζουνοπούλου της ΚΑΒΑΛΑΣ, επίσης με 3-0 τη Αθανασοπούλου του ΚΑΡΕΑ, με 3-1 τη Δεβελέκου του ΔΙΟΝΥΣΟΥ και  στον ημιτελικό 3-0τη Γερασιμάτου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Φίσερ με συμπαίκτρια  τη Αθανασοπούλου του ΚΑΡΕΑ, έφτασαν μέχρι τον τελικό του διπλού παγκορασίδων αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τις αθλήτριες Τέρπυ & Δεβελέκου και έτσι περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Η Πεχλιβανίδη με συμπαίκτρια την Γερασιμάτου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χάσανε στον ημιτελικό από τις ίδιες αθλήτριες και κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Φίσερ, όσο και η Πεχλιβανίδη, λόγω ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν και την επόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york