Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σύλλογοι Γονέων Δήμου Διονύσου: 1ος κοινός Μαθητικός Διαγωνισμός για παιδιά δημοτικού

«Η Τέχνη της  Ανακύκλωσης»


Μια ακόμη κοινή εκδήλωση συλλόγων γονέων δημοτικών του Δήμου Διονύσου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σηματοδοτώντας τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Ο δίαυλος επικοινωνίας και κοινής δράσης, τουλάχιστον σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο για αρχή, των συλλόγων γονέων δημοτικού 1ου Αγ. Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς και Σταμάτας , απέδωσε καταπληκτικά και έκανα δεκάδες παιδιά από τα παραπάνω σχολεία να βρεθούν μαζί, να διασκεδάσουν , να γνωριστούν , να αναπτύξουν σχέσεις.
Μετά το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, τα παιδιά μετείχαν σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Η Τέχνη της Ανακύκλωσης» και κατασκεύασαν  καταπληκτικά έργα τα οποία παρουσιάσθηκαν σε έκθεση την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 8μμ στο προαύλιο του Δημοτικού Άνοιξης.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, ο οποίος βράβευσε τα καλύτερα έργα με δωροεπιταγές για αγορά σχολικών ειδών.

Τρία γενικά βραβεία όλων των έργων:
- Μαθητές Β1, Δροσιάς με θέμα «Πόλη»
- Μαθητές Γ1 Άνοιξης με θέμα «Γήπεδο Μπάσκετ»
- Μαθητές ΣΤ΄ Άνοιξης με θέμα «Θερμοκήπιο»
Βραβείο Καλύτερης ιδέας
Μαθητές Σταμάτας με θέμα «Διαστημόπλοιο»
Βραβείο Καλύτερης Εκτέλεσης
Μαθητές Β2 , Δροσιάς με θέμα «Πόλη»
Βραβείο Ποικιλίας Υλικών
Μαθητές Άνοιξης με θέμα «Ροκ Συναυλία»
Βραβείο Καλύτερου Σχεδίου
Μαθητές ΣΤ΄ Δροσιάς με θέμα «πόλη»
Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας
Μαθητές 1ου Αγ. Στεφάνου με θέμα «Ρομπότ»
Επιπλέον ειδικούς επαίνους απέσπασαν τα έργα: «Ουρανοξύστης» (Σταμάτα), «Πιγκουϊνάκια» (‘Άνοιξη), «Πόλη» (Δροσιάς), «Κούκλα» (‘Άνοιξης) και «Πόλη Τέρας» (Δροσιά).

«Οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων 1ου Αγ. Στεφάνου κα Κ. Μαϊχόσογλου, Άνοιξης κ. Μ. Λουκάτος, Δροσιάς κα Ρ. Πετρή και Σταμάτας κα Ε. Μπόλλα, από κοινού ευχήθηκαν σε μικρούς και μεγάλους καλό καλοκαίρι και δεσμεύθηκαν ότι τη νέα σχολική χρονιά, οι κοινές εκδηλώσεις θα επαναληφθούν με τελικό στόχο τόσο την σύσφιξη των σχέσεων των γονέων, όσο και των παιδιών»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york