Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η 1η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....



Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό συνεχίζεται η 1η Περιβαλλοντική Εβδομάδα που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ωρωπού και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό το Σαβββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου οι ποδηλατόβολτες έχουν την τιμητική τους.
Ειδικότερα, το Σάββατο 9 Ιουνίου σας περιμένουμε με το ποδήλατό σας "οικογενειακά" να ξεκινήσουμε από το Πολυδένδρι στις 17.30 και να κατευθυνθούμε στη Μαλακάσα, όπου θα μας υποδεχτεί το οικολογικό Λούνα Παρκ της Ε.Ε.Α.Ανακύκλωσης, με πολλές δραστηριότητες. 
Παράλληλα, την Κυριακή 10 Ιουνίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Περιβάλλον με την ποδηλατόβολτα των ενηλίκων με αφετηρία την πλατεία Χαλκουτσίου στις 18.00 και προορισμό τους Αγίους Αποστόλους. Απο εκεί θα επιστρέψουμε πάλι στο Χαλκούτσι όπου και θα απολαύσουμε μια μοναδική εορταστική "λήξη" με μουσική και happenings. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που απαιτούνται για την ομαλή και απολαυστική ποδηλατόβολτα ο Δήμος Ωρωπού έχει μεριμνήσει για την συνδρομή της Τροχαίας, ενός ασθενοφόρου, την παρουσία γιατρού και δύο ειδικών οχημάτων του Δήμου σε περίπτωση κόπωσης κάποιου δραστήριου ποδηλάτη.

Σας περιμένουμε όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york