Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δημοτικός Υπάλληλος Συνελήφθη για Βιασμό 15χρονης

dimotikos-ipallilos-viasmos_200_200 Δημοτικός υπάλληλος, ηλικίας 45 ετών, πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης από την Αλβανία. Η ανήλικη είναι μαθήτρια σε σχολείο της Βορειοανατολικής Αττικής και η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έμεινε έγκυος.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος γνώρισε την ανήλικη κατά τη διάρκεια δημοτικών έργων που εκτελούνταν στο σχολείο της. Η οικογένειά της διαμένει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα και μετά τη γνωριμία τους, της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο της εταιρείας που πραγματοποιούσε τα έργα.

Τον Φεβρουάριο όμως, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της ανήλικης, την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, για να μην αποκαλύψει τίποτα στους δικούς της, πρότεινε να της δίνει χρήματα.

Η ανήλικη έμεινε έγκυος και το γεγονός αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα οι γονείς του κοριτσιού να καταγγείλουν τον 45χρονο στην αστυνομία. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Οι γονείς του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι ο κατηγορούμενος τους απείλησε πως εάν αποκαλύψουν το βιασμό, θα «καλέσει τη Χρυσή Αυγή». Ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είναι αθώος και θα το αποδείξει στο δικαστήριο.

http://www.dhmoths.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york