Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Βούλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή 1.000.000 ευρώ από σπίτιΜεγάλη κλοπή, 1.000.000 ευρώ, που διαπράχθηκε πριν από οκτώ μέρες σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα, εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από παρακολουθήσεις τηλεφώνων και άλλων ενεργειών, που έγιναν με την έγκριση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένης Ράικου.

Ως δράστες συνελήφθησαν η 35χρονη οικιακή βοηθός του επιχειρηματία, υπήκοος Γεωργίας, πρώην δικηγόρος στην πατρίδα της και ένα ζευγάρι ομοεθνών της, οι οποίοι την έκρυβαν στον Κολωνό.

Η Γεωργιανή βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι κρυμμένη σε μια μικρή κρύπτη πλυντηρίου, σε εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου βρέθηκαν και 573.000 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο σημείο βρέθηκαν και άλλα χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας είχε εισπράξει τα χρήματα από πώληση ενός σπιτιού και δεν τα κατέθεσε στην τράπεζα, προκειμένου να τα έχει διαθέσιμα άμεσα για άλλη αγοραπωλησία.

Μία μέρα, όμως, που έλειπε ο ίδιος και η οικογένεια του από το σπίτι, τα χρήματα έγιναν «καπνός», όπως και η 35χρονη οικιακή βοηθός.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μετά από έρευνες οι αστυνομικοί έφτασαν στην άκρη του νήματος. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την υπόθεση από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york