Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Eγκαινιάστηκε η 26η γιορτή λουλουδιών στη Βάρκιζα

|

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των επαγγελματιών του κλάδου της ανθοκομίας άνοιξε τις πύλες της η 26η γιορτή λουλουδιών στη Βάρκιζα που οργανώνουν ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, η Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας Yabanaki και ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τελέστηκαν το Σάββατο 28 Απριλίου. Στην τελετή έναρξης, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, αφού ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Αργυρουδάκη Λευτέρη και όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση, κάλεσε όλους τους κατοίκους της πόλης να επισκεφτούν μαζί με τα παιδιά τους την έκθεση και να ξεναγηθούν από τους γεωπόνους και τους παραγωγούς στον όμορφο κόσμο των λουλουδιών.

 

«Το περισσότερο πράσινο θα κάνει την πόλη μας ομορφότερη, πιο ζεστή και ανθρώπινη. Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε αυτό που είχε ξεκινήσει, έτσι όπως το συνέχισαν και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι Βάρης και να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πανάς, κάνοντας ειδική μνεία στον πρώην Δήμαρχο Βάρης κ. Κώστα Μπαγλατζή, που ήταν και ο ιδρυτής αυτής της γιορτής.
Η 26η Γιορτή Λουλουδιών θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου στην Ακτή Βάρκιζας. Στη γιορτή συμμετέχουν 150 παραγωγοί σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, για να γνωρίσουν στους επισκέπτες τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών.
Από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, τα εγκαίνια της 26ης έκθεσης λουλουδιών, τίμησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αναστασίου Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Αργυρουδάκης Λευτέρης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, κ. Μπελετσιώτης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Ζαχαράτος Νίκος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης, κα. Κανέλλου Μαρία, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης, κ. Κακογιαννάκος Δημήτρης καθώς και πολλοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Επίσης το παρόν έδωσε και ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

 

egkainia_ekthesis_louloudion

Ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς κόβει την κορδέλα των εγκαινίων κάτω από τα βλέματα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Αναστασίου, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, του υποψήφιου βουλευτή της Περιφέρειας Νίκου Καντερέ, της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Σίνα κ. ά.

http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=9&artid=6057

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york